Je vobec mozne aby som doma v byte choval malu meduzu?
ahoj , som 15r chalan a chcem vediet ci je mozne chovat doma meduzu, kolko by to stalo , a co vsetko by som potreboval, nepotrebujem nejaku specialnu len obycajnu najjednoduchsiu a najlacnejsiu
@flyleaf ja som sa pytal jednej co u nas ma obchod zo zvieratmi a povedala ze predavaju len si ju musis objednat a tak ,povedala ze stoji okolo tych 30 eur ale to len tak, nebola si uplne ista
Už len kvalitnejšie akvárium s rybkami ide poriadne do peňazí, takže pokiaľ nemáš rodičov podnikateľov s veľkým domom, troma autami a vreckovým podľa vlastného výberu, môže to byť ťažko realizovateľné.
bude ťa to stáť okolo 300 € všeho všudy, medúza plus najlacnejšie akvárium aké existuje takí aby si v ňom mohol chovať medúzy keďže potrebujú špeciálne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a morská - morské akvárium - bude určite drahý špás
predávajú aj s nejakými zvláštnymi schopnosťami?
Už len kvalitnejšie akvárium s rybkami ide poriadne do peňazí, takže pokiaľ nemáš rodičov podnikateľov s veľkým domom, troma autami a vreckovým podľa vlastného výberu, môže to byť ťažko realizovateľné.
Rozhodne to nie je ako chov gupiek.