wifi sa nezruší, ved uz vymyslaju aj ako ho zrychlit aj ako cez neho nabijat notebooky a mobily, a chcu cez vzduch prehanat viac a viac vln na bezdrotove nabijanie mobilov, takze by sa nevybijali prakticky...
nič proti, ale dnes je viac zdraviu škodlivé prejsť na zelenú cez prechod pre chodcov ako mobilné telefóny Čo dnes nie je zdraviu škodlivé, polož si radšej takúto otázku
@mm47 to áno, ale ide o to, že o TOMTO nevie každý a naďalej sa to používa...
fajčiari sú si vedomí, že cigarety sp škodlivé, ešte aj na obaloch majú upozornenia, ale k wifi nič také nenájdeš,
asi by aj vyznelo divne.. pozor pri používaní budeš vystavený elektromagnetickému smogu, ktorý vyžaruje nebezpečné elektromagnetické vlnenie.. alebo niečo v takom zmysle
@mm47 no ale ludia čo o tom vedia, by mali dať o tom vedieť ostatným,
tak ako je mi jasné že sa to aj nadalej bude vyrábať.. šak kto by to len tak zrušil ked je to také fajn.. napojíš sa na net bez káblov .. to už si ľudia ani redstaviť nevedia byť bez toho..
ale malo by sa vymyslieť niečo iné lebo toto sa určite musí nejak prejaviť za nejakých pár desaťročí, možno skôr.
@fakechlapec no moment moment.. ja som chcel serioznu studiu, ten clanok je napisany stylom jedna babka povedala, je tam zdroj BBC, tak som siel na BBC a tam uz nebol ziaden zdroj na vedecko vyskumnu-pracu
a ten referat to čo je? to su tvrdenia bez podkladov
vedecka praca musi obsahovat co sa robilo, ako sa to robilo, presne postupy, vysledky experimentu, vyhodnotenie experimentu, a závery.. toto je tvrdenie bez podkladov.. s tymto na mna nechod chlapce
necitala som komenty vyssie, ale odkial beries tu istotu. citala som, aj som pocula, ze sa na toto robili rozne vyskumy - ci uz lekarske alebo od vyrobcov a ani jeden nedokazal priamu suvislost medzi vznikom rakoviny a pouzivanim mobilu. mozno to nejaku suvislost ma, to netvrdim, ale nikde to nie je preukazane, ze prave mobil za to moze.
@fakechlapec no vidíš, konečne niečo normálne.. teraz súhlasím, že to môže mať vplyv na zdravie... ale zas.. po zavedeni wifi a telefonov nebol zaznamenany vyrazny narast ochoreni a podobne.. fajcenie skodi napr. viac
: dopiče všetko ej zdraviu škodlivé ..... NEsadaj si ans chody lebo dostaneš vlka, nerob tam to nerob toto nehraj futbal... Rovno sa zavry do velkem plastovej gule a preži tma cleýs voj život!
aby sa tvoje srdiečko netrápilo poviem ty niečo čo ťa poteší ... táto problematika je známa a preto sú zavedené normy, ktorými by mali výrobcovia dodržať, koľko môže nimi vyrobené zariadenie vytvoriť žiarenia tak, aby nebolo zdraviu škodlivé pri normálnom použití ... a slnko bolo vždy zdraviu škodlivé no chodíš naň ... o tom že by ty takéto zariadenie spôsobilo dajaké poruchy sa moc báť nemusíš o 100x nebezpečnejšie je si sadnúť do auta a predsa si sadneš ... kapiš?
Žiarenie je celkovo škodlivé...a väčšina vecí sa dnes považuje za škodlivých...nejedzte potraviny, nepoužívajte spotrebiče, nejazdite dopravnými prostriedkami...narodili sme sa v dobe, ktorá si toto všetko vyžaduje...nuž...čo s tým urobíš?!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
» www.itnews.sk/spravy/technolo...
proste je to tak
tu niečo o elektromagnetickom smogu
» referaty.atlas.sk/prirodne-vedy/e...
fajčiari sú si vedomí, že cigarety sp škodlivé, ešte aj na obaloch majú upozornenia, ale k wifi nič také nenájdeš,
asi by aj vyznelo divne.. pozor pri používaní budeš vystavený elektromagnetickému smogu, ktorý vyžaruje nebezpečné elektromagnetické vlnenie.. alebo niečo v takom zmysle
referaty.sk, to je teda vysoko odborná a seriozna stránka
a nájde ti toho viacej..
tak ako je mi jasné že sa to aj nadalej bude vyrábať.. šak kto by to len tak zrušil ked je to také fajn.. napojíš sa na net bez káblov .. to už si ľudia ani redstaviť nevedia byť bez toho..
ale malo by sa vymyslieť niečo iné lebo toto sa určite musí nejak prejaviť za nejakých pár desaťročí, možno skôr.
a hej ja o tom viem, ale používam to..
a ten referat to čo je? to su tvrdenia bez podkladov
vedecka praca musi obsahovat co sa robilo, ako sa to robilo, presne postupy, vysledky experimentu, vyhodnotenie experimentu, a závery.. toto je tvrdenie bez podkladov.. s tymto na mna nechod chlapce
» onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1046/j.0...
» www.itnews.sk/spravy/vyskum/2...
» www.emf-portal.de/...
a wifi škodí tak akurát zelinám čo viem ...
dokonca bol preto v nemocnici
ale dobre, vidím že bola chyba to sem písať
nevadí aj tak vás mám rád