Rada by som si prečítala vaše seriózne názory a rady. Thanks
Spoznala som sa s jedným chalanom, ktorý je o 7 rokov starší. To je v pohode. Sympatie medzi nami prebehli a aj prvý bozk. Po niekoľkých stretnutiach prišiel aj sex. Na ďalších st
No neviem mne baba oral zrobi len ked ma na to chut nenutim ju do toho. Podla mna nemysli na nič ine ako sex. Ver že ked je taky tak to dlho nevidrži , Ako dlho spolu chodite? ked dva tak sa mylim a ak menej ako rok tak nie
Podla toho,co si napisala, vyzera to tak,ako by mu islo o sex ... byt na tvojom mieste by som s nim uz nebola.. alebo sa nejak "vaznejsie" porozpravajte a ak nepomoze tak bay bay
Uz zase sa mi otvara noz vo vacku, ale odpoviem pokojne: Vlastne tam neni co riesit - bud si jedna z tych, co idu po starsich, lebo su zabezpeceni a neviem este jaki (alebo si sa nechala takym zbalit, lebo je prijemne, ked taky je). Ja som sukal o 9 rokov starsiu, o 6 rokov starsiu, ale vzdy slo len o sex, vztah s takym vekovym rozdielom si predstavit neviem. Staci 5 rokov a u kazdeho su uplne ine priority, ciele, atd. Ked k sebe nahodou aj zapasujete, zas je ten starsi zaostaly v inom. Podla mna je najlepsie +-2 roky vo vztahu, pokial OBAJA chcete vytvorit VZTAH. Inak to vidim len na vyuzivanie jedneho druhym a dosahovanie osobnych "cielov" (dostat babu do postele, prachy).
pises ze "spoznávanie sa navzájom, aký ten človek je, čo má rád a veľa vecí, to je prvšie" tak ked si to myslis tak preco si sa s nim najprv vyspala ked prvsie su ine veci??
1ka: nejde o prachy, a nie som na mladších. Podľa mňa vekový rozdiel by určite nemal prekročiť 10 rokov. To už je trošku dosť. Ale aj taký ľudia si môžu sadnúť navzájom, je to veľmi individuálne. A som si istá, že toto už o vzťahu nikdy nebude. Beriem názor, díky.
Aio: máš pravdu, človek sa niekedy pomýli a stalo sa mi to, čo sa veľmi čudujem, pretože si dávam pozor na ľudí. Ale stalo sa, človek sa len poučí a možno sa vyhne ďalšej podobnej chybe.
Myslim, ze mu ide len o sex. Ak nemate nejake ine teemy, tak iste.
A 1ka nemyslim, ze viac ako 2 roky je velky rozdiel. Neviem preco, ale nedokazem sa tak porozpravat so spoluziakmi, kamosmi v mojom veku. Su to proste len take kecy jednym uchom dnu druhym von, na zabitie casu. Ovela lepsie si rozumiem so starsimi, nehovorim teraz o nejakych 30 rocnych, ale od tych 18 urcite...to su 2-3 roky a viac. A to neletim na peniaze ani na nic podobne, len chcem najst s niekym spolocnu rec.
L.a. suhlasim s tebou, aj ja mam starsieho priatella a najmladsi priatel bol odomna starsi o dva roky a nemali sme rovnake ciele ale odlisn spraval sa ako pubertiak a teraz mam o 4 roky starsieho a klape mi to najlepsie... je pravda ze ked som bola s takym co bol o 15 rokov, tak slo mu len o sex a ine nazory a priority boli... ale do 5 rokov to je podla mna ok...
L.a., Sabica - mne logicky vychadza, ze "priemerny" napr. 18rocny clovek by mal "zodpovedat" veku 18 rokov. Neriesme teraz, co je normalne, priemerne. Ako som vyssie napisal, moze byt 25rocny clovek, ktory sa sprava (citi) ako 18rocny, ale to uz je ten paradox. Niektori 25rocni si 18rocnym spravanim dohanaju mladost, ini su fakt na urovni 18ich rokov. Ked vsak pride na lamanie chleba, myslim, ze sa v nich ozve skutocny fyzicky vek, pokial doslova nie su zaostali..
ide mu o sex a fajku nasilu by som nikomu nerobila bud chcem alebo nie. dodiskutovane
a ak nieco citi okrem pudu rozmnozovania tak ta do toho nutit nebude ak to nechces. si to vyloz ako uz len uznas za vhodne
a neviem co mate proti starsiemu veku resp 1ka. moj frajer ma 36 ja mam 21 ma dceru ktora maturuje a sme spolu uz tri roky. je trocha ziarlivy ale to je ok da sa to. ked som ho spoznala tak u kamosky v bare na kave a nevedela som o nom nic len to ze pobiehal vsade na bicykli takze o prachy mi asi tazko mohlo ist - laska na prvy pohlad... co ako to s tym svojim myslenim vysvetlis ha?
1ka nesuhlasim s tebou, ako opises spravanie 16rocneho? ako 18rocneho? a ako 20rocneho? ved vek je tak individuálny, že nemáš šancu. Každý sa správa svojím spôsobom, ty uznáš jeho správanie ako na 18-ročného no niekto iný na 16 a niekto zas na 20 takže, nedá sa súdiť podľa veku, ako sorry...
poviem ti len to, ze chodim s priatelom skoro pol roka a je o sest rokov starsi. fajku som mu este nerobila... takisto pokladam za prvorade spoznavat sa a potom s niekym spat, preto nepreferujem nieco na jednu noc... pred nim som mala niekoho a boli sme si dost blisky vo vsetkych oblastiach ale jednoducho raz sa mi nepaci robit niekomu oral, tak to nerobim a ani s tym neplanujem zacat... kym som sa s priatelom vyspala, presli tri mesiace a myslim, ze ak by u teba malo ist o nieco viac, prislo by to hned, a ten dotycny by sa tak spraval. ak ty niesi s niecim spokojna, nerob to alebo si o to poziadaj a i ked to niekedy nieje lahke, myslim ze ak si cielavedomi clovek, mala by si ist za svojim cielom... a ludi co ti v tom brania, upovedomit na to, ze ak v tom budu pokracovat, ti nebudu stat za vnimanie ich osoby.
No vies, podla mna ked sa raz vyspis s chalanom, tak to uz berie ako samozrejmost, ze odteraz to s nim hocikde hocikedy spravis, ved prvykrat uz mate za sebou.. Najprv malo byt zoznamovanie, potom sex. I ked niekedy sa neda odolat (poznam - zalubila som sa na prvy pohlad a boli sme sami.. neodolala som, ale s tym chalanom som sa potom dala dokopy a vsetko bolo fajn - aj ked sme zacali od ineho konca, vydrzali sme dost dlho). Na veku snad ani tak nezalezi, pokial ide o lasku, ked si dvaja rozumeju, nie je co riesit. Niekedy ma 16 rocny viac rozumu ako 25 rocny (viem z vlastnej skusenosti). A pokial ide o oralny sex, v ziadnom pripade by som nerobila nieco, co je proti mojej voli a ak by to dotycny nepochopil, tak ma smolu. Ale zas niektore baby su stastne, ked vedia, ze tym svojho chalana len potesia a urobia to pre neho. Ved on to potom vrati.
Ak to už raz spravíš, tak je to brané ako samozrejmosť pre ďalší a ďalší krát. Ale aj ako sa hovorí: Odolal som pokušeniu a bolo mi krásne, podľahol som a bolo mi ešte krajšie. Ale je blbosť robiť niečo, čo človek nechce..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
EQ
Uz zase sa mi otvara noz vo vacku, ale odpoviem pokojne: Vlastne tam neni co riesit - bud si jedna z tych, co idu po starsich, lebo su zabezpeceni a neviem este jaki (alebo si sa nechala takym zbalit, lebo je prijemne, ked taky je). Ja som sukal o 9 rokov starsiu, o 6 rokov starsiu, ale vzdy slo len o sex, vztah s takym vekovym rozdielom si predstavit neviem. Staci 5 rokov a u kazdeho su uplne ine priority, ciele, atd. Ked k sebe nahodou aj zapasujete, zas je ten starsi zaostaly v inom. Podla mna je najlepsie +-2 roky vo vztahu, pokial OBAJA chcete vytvorit VZTAH. Inak to vidim len na vyuzivanie jedneho druhym a dosahovanie osobnych "cielov" (dostat babu do postele, prachy).
Aio: máš pravdu, človek sa niekedy pomýli a stalo sa mi to, čo sa veľmi čudujem, pretože si dávam pozor na ľudí. Ale stalo sa, človek sa len poučí a možno sa vyhne ďalšej podobnej chybe.
A 1ka nemyslim, ze viac ako 2 roky je velky rozdiel. Neviem preco, ale nedokazem sa tak porozpravat so spoluziakmi, kamosmi v mojom veku. Su to proste len take kecy jednym uchom dnu druhym von, na zabitie casu. Ovela lepsie si rozumiem so starsimi, nehovorim teraz o nejakych 30 rocnych, ale od tych 18 urcite...to su 2-3 roky a viac. A to neletim na peniaze ani na nic podobne, len chcem najst s niekym spolocnu rec.
a ak nieco citi okrem pudu rozmnozovania tak ta do toho nutit nebude ak to nechces. si to vyloz ako uz len uznas za vhodne
a neviem co mate proti starsiemu veku resp 1ka. moj frajer ma 36 ja mam 21 ma dceru ktora maturuje a sme spolu uz tri roky. je trocha ziarlivy ale to je ok da sa to. ked som ho spoznala tak u kamosky v bare na kave a nevedela som o nom nic len to ze pobiehal vsade na bicykli takze o prachy mi asi tazko mohlo ist - laska na prvy pohlad... co ako to s tym svojim myslenim vysvetlis ha?
Lada: Tiež pravda.
Ak to už raz spravíš, tak je to brané ako samozrejmosť pre ďalší a ďalší krát. Ale aj ako sa hovorí: Odolal som pokušeniu a bolo mi krásne, podľahol som a bolo mi ešte krajšie. Ale je blbosť robiť niečo, čo človek nechce..