Ľudia v okoli neznesu pocuvat o diani v Ukrajine, ci aktuálnych spoločenských problémoch. Lezu mi s tým na nervy. Keď budú mať dieru namiesto záhradky, tak im strkanie hlavy do piesku nepomôže.
záleží, do akej miery. ja tiež menej čítam noviny a nepotrebujem hneď vedieť o každej bombe, ktorá kde padla - nie je zdravé sa tým prehlcovať a mať stále pred očami iba tragédie, mala som to takto s kovidom a malo to na mňa veľmi zlý dopad.
@kobra@1 Hm ... Keby sa o všetkých problémoch hovorilo stále, nemám s tým problém ... Ale nehovorí ... Rieši sa len to čo je trendy a in. Nikto nerieši to, že v Indii nejaký 12 ročný Sunil lepí Baťovi topánky za 2 centi na deň, nehovorí sa ani o zombíkoch z nairobi, kde 10 ročné deti fetujú letecký benzín ... Všeobecne sa o Afrike nehovorí pretože to už nieje trendy ... Namiesto toho sa rieši či je niekto bezpohlavný hybrid alebo žena s vajcámi ...
Je to minimálne divné. Ale ešte horšie je, keď sa na tie správy sťažujú - "stále len tie sračky o Ukrajine" a podobne. Niektorí ľudia sú tak mimo, že ich to doslova otravuje. Krása
Pokiaľ chce človek zostať psychicky v poriadku tak áno. Nehovorím, že si občas nemôže pozrieť aktuálne dianie. Ale predtým bolo 99% správ o korone a teraz 99% len Ukrajina. Samozrejme, že to ľudom začne liezť na nervy a podvedome to budú zatláčať do úzadia alebo naopak budú reagovať agresívne. Nadšenie trvá len chvíľku. Je to prirodzené, keď do teba celé dni médiá hučia stále to isté ako by sa na celom Slovensku a na svete nič iné nedialo a ako keby sme boli centrom diania.
@borovy@7 a ty sa chces? skor to beriem z pohladu, ze hoci necitam noviny a nesledujem tv/spravy, tie informacie sa ku mne dostavaju prirodzene a viem co sa deje.. sic neviem akej farby mal dnes zelenskeho prd a ci putinovi vyfucal botox z laveho lica, ale tie dolezite info sa dostanu.. a teda marit kopec casu debatovanim o niecom, co neviem zmenit ani ovplyvnit.. to radsej ist do krizoveho centra a venovat sa utecencom ci triedit zbierky
@johnysheek@10 však môžme ísť do centra alebo na hranicu, ale môžme sa aj baviť o tom, v robote sa bavili o tom takym štýlom, že či maju ti vojaci respiratori, to je horšie ako ten botox
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov