urcite ma vysokoskolsky zivot svoje vyhody aj nevyhody. Spoznas novych ludi, vzdelavas sa, rozsiris si obzory, no popri skole napr. aj brigadujes, no zaroven si stale zavisly od rodicov, co nie je ziadna vyhra. No bohuzial to chodit v tomto state tak, ze ked mas titul, mas aj vyssi plat, co je podla mna dost na hovno, pretoze je velmi vela ludi bez titulov a omnoho viac schopnych a sikovnejsich ako niektori trapkovia s titulmi...
úplne súhlasim so @shelia. Rozhodne ak sa na to aspoň trošíčku cítite odporúčam minimálne to ísť vyskúšať. Ja som bol rok v Brne na výške a nelutujem, pretože som som spoznal nových ludí, zistil som aký život je vo väčšom meste ako Nová Dubnica ( 12000 obyvatelov) a keby tam nejdem, tak to budem lutovať.
Po výške už rok a pol pracujem a chystám sa opäť študovať, no tento raz už externe. Cítim sa totiž už starý na denné (mám 22).
Pracujem v projektantskej firme a je to úplne niečo neporovnatelné mať a nemať vyštudovanú výšku. Proste pochopí kto zažije. Inak ak ste niekto na tom zle finančne, myslím, že dobrý nápad je po strednej rok pracovať a potom ísť na denné, tým si našetríte na prvý rok štúdia a zároveň budete mať nárok na socialne štipendium bez ohladu na prijmi rodičov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
niekde sa furt len nudíš, niekde nevieš čo skôr
Po výške už rok a pol pracujem a chystám sa opäť študovať, no tento raz už externe. Cítim sa totiž už starý na denné (mám 22).
Pracujem v projektantskej firme a je to úplne niečo neporovnatelné mať a nemať vyštudovanú výšku. Proste pochopí kto zažije. Inak ak ste niekto na tom zle finančne, myslím, že dobrý nápad je po strednej rok pracovať a potom ísť na denné, tým si našetríte na prvý rok štúdia a zároveň budete mať nárok na socialne štipendium bez ohladu na prijmi rodičov