Keď berieme do úvahy, že napríklad pivo a víno sú v rozumných mierach prospešné organizmu (a tvrdšie zas pomáha v exotických krajinách ako pred črevnými problémami), tak myslím, že fajčeniu nik nenájde pozitívne účinky
ani jedno... aj ked je pravda, že za každym ked bol v telke nejaky najstarsi dedko/babicky mesta a pytali sa ich na ich zaruceny recept, každy povedal, že si da denne poldeci
ANI JEDNO NENI ZDRAVE...AKO MOZE NIEKTO POLOZIT OTAZKU V ZMYSLE ČO JE ZDRRAVSIE...ALKOHOL ALEBO TABAK...VED JE TO PREDSA TO ISTE OBIDVOJE JE (blee) (blee)
Odkedy sa pecen regeneruje??? to je co za blbost??? alkohol v malom mnozstve je liek a taktiez napr. cervene vino v kombinacii s urcitym jednom je velmi vhodne pit...
@bress ked tak uz pecenove bunky.ked uz raz vznikne cirhoza pecene tak sa uz pecen nezregeneruje.ano pecenove bunky maju vysoku regeneracnu schopnost ale vznikaju velmi pomaly . musia mat vysoku regeneracnu schopnost kedze detoxikuju jedy a ine neziaduce latky.
@bress o to vobec nejde , ide o to ,ze ak sa raz pecen pokazi tak sa uz nezregeneruje resp. regenerovat sa budu uz len tie zdrave bunky co ostali .nechce sa mi tu vypisovat do podrobna typy cirhoze pecene a ine choroby ale podstata je ta ,ze regeneruju sa len zdrave pecenove bunky tie kt. odumru sa nezregeneruju a nevytvori sa za nich nahrada ktora by bola schopna fyziologicky pracovat.cize v konecnom dosledku je anketova otazka nezmysel .a nie je to o chytani za slovicka na skuske z anatomie pri takejto interpretacii by si letel zo skusky.
Jedna z mála vecí, ktoré som sa na škole tento rok naučila je, že alkohol podporuje kardio-vaskulárny systém, lebo rozširuje cievy. Takže dokým nedochádza k poruche vedomia, je zdravšie piť ako nepiť.
Čo sa cigariet týka, bolo dokázané, že príležitostný fajčiar (čo si zapáli raz za čas) má najväčšie šance na prežitie, lebo pasívni fajčiari zomierajú v dôsledku toho, že ich pľúca nie sú "prispôsobené".
ani jedno. Z neustáleho pitia alkoholu a neustáleho fajčenia cigariet u mužov vznika inpotencia a v neskoršom veku aj neplodnosť. Ale aj iné civilizačné choroby ako je cirhoza pečeňe, infarkty, mozgové príhody, rakovina pľúc, žalúdka a tak dalej. Má to zlý vplýv na ľudský organizmus. Ak si chceš dať alkohol tak si daj len jeden pohárik červeného vína a vychutnávaj si ho ale nepi. A cigarety nie sú zdravé a nikdy ani neboli. Obsahujú rôzné škodlivé látky.
Ale červené víno a pivo je v malom množstve zdravé, len piť s rozumom. Ak chceš piť alkohol tak sa nauč vychutnávať dúšok po dúšku. A víno je prospešné na tvorbu červených krviniek a roširuje ciervy a krv ľahšie prúdi a nezaťažuje sa tým pádom srdce a znižuje sa z vysokého tlaku na nižší. A to je dobré. Podporuje srdce. A pivo je dobre mozgové bunky podporuje ich vytváraniu a dlhodobej pamäti.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
a neodpustím si ani sem
a pijem len KBŠ
super video, keby boli slovenské titulky, tak by som ukázal všetkým spolužiakom čo fajčia, teda.. skoro celej triede
keď už chceš frajeriť, je to PKD nie KPD
pánsky kožený dútnik, nie kožený pánsky dútnik
ovladám, ovládam, s tou skratkou sme frajerili, keď som mal 9
Nehovorím, že je zlé pri dobrej príležitosti si s ostatnými trochu pripiť. Ale všetko má svoje hranice.
Čo je teda zdravšie?
Je "zdravšie " pre orgazmus piť, alebo fajčiť?
Ja tiež (Rofl)
Trochu piť je relatívne zdravšie ako fajčiť, ale piť vela ťa zabije možno aj rýchlejšie ako fajčenie. (môj názor-nie som lekár)
Jedna z mála vecí, ktoré som sa na škole tento rok naučila je, že alkohol podporuje kardio-vaskulárny systém, lebo rozširuje cievy. Takže dokým nedochádza k poruche vedomia, je zdravšie piť ako nepiť.
Čo sa cigariet týka, bolo dokázané, že príležitostný fajčiar (čo si zapáli raz za čas) má najväčšie šance na prežitie, lebo pasívni fajčiari zomierajú v dôsledku toho, že ich pľúca nie sú "prispôsobené".
(prípadne som videla ešte s ruskými titulkami
@25 @36 @37 @45 Prasaťu sa len o kukurici sníva
Ale červené víno a pivo je v malom množstve zdravé, len piť s rozumom. Ak chceš piť alkohol tak sa nauč vychutnávať dúšok po dúšku. A víno je prospešné na tvorbu červených krviniek a roširuje ciervy a krv ľahšie prúdi a nezaťažuje sa tým pádom srdce a znižuje sa z vysokého tlaku na nižší. A to je dobré. Podporuje srdce. A pivo je dobre mozgové bunky podporuje ich vytváraniu a dlhodobej pamäti.