zalezi od toho, ci tam chodis na ranajky, obed aj veceru alebo iba na jedno jedlo.. inak su ceny od 0,70 po asi 1,50 za hlavne jedlo..ja tam napriklad prezerem na obed vela, lebo ma vzdy zlaka dat si aj smotanovu tortu alebo vanilkove pokusenie
Záleží od toho, ako často tam budeš chodiť a aký typ hlavného jedla si dáš. Ja som sa na obede za jeden deň väčšinou najedla do 1 eura.
@koprdil môžeš keď máš platný ISIC. Ale zas keď nie si z UK, musíš im tam priniesť potvrdenie o návšteve školy, tak neviem. A keď tam budeš ako neštudent, budeš mať všetko okrem polievky cca o 1 euro drahšie, bez tej dotácie
ja nie som z UK a nepytali odo mna vobec potvrdenie o navsteve skoly.. dokonca ani ked som cipovou platila, nie v hotovosti.. a napriklad cestoviny stoja 70 centov a ked je nejaka pecienka alebo zivanka tak ta stoji 1,5 aj s prilohou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
@koprdil môžeš keď máš platný ISIC. Ale zas keď nie si z UK, musíš im tam priniesť potvrdenie o návšteve školy, tak neviem. A keď tam budeš ako neštudent, budeš mať všetko okrem polievky cca o 1 euro drahšie, bez tej dotácie