Takže včera som si vypila trošku viac ako som mala. Prvýkrát je mi zle aj na druhý deň, tak som, že či by ste mi neporadili niečo na jedenie. Prednášky o tom, že som nemala piť a podobne si pokojne píšte (viem, že vás to poteší)
@maxton opica sa povie ked je clovek napity takze teraz je po opici
a ono to je takto tazko povedat kazdy sa citi inak kazdemu vyhovuje nieco ine ja ako casty pijan to mam tak ze vacsinou mi je tak zle ze nejem nic aj cely den iba pijem pivo a potom vecer uz ked mi je lepsie tak si dam nejaky rozok alebo co a mlieko niekedy z
Kurva blby mobil...... No niekedy mi zas neni az tak hrozne tak jem normalne ale neni to ono to jedlo ma taku zvlastnu chut po opici no stalo sa mi par krat ze som to tak prehnal ze mi bolo zle aj 2 dni este a nejedol som prvy den uplne nic a druhy iba uplne malicko mozno jeden rozok a par piskotov alebo co no ale vacsinou ludia mozu pit kolko chcu a normalne jedia co ich ja poznam to len ja mam taky jebnuty organizmus
vsak podla mna by si sa mala riadit tym na co mas chut, lebo tvoje telo aj samo vie co by sa mu zrovna hodilo.. napr. ja ked mi je zle tak mam chut akurat na nejaky taky chleba s pomazankou alebo s majonezou cosi a parky.. henta kombinacia banan, med, mlieko, no ok moze to vyrovnavat straty, ale predpokladam ze by som to vygrcala skor nez bych to vypila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
a ono to je takto tazko povedat kazdy sa citi inak kazdemu vyhovuje nieco ine ja ako casty pijan to mam tak ze vacsinou mi je tak zle ze nejem nic aj cely den iba pijem pivo a potom vecer uz ked mi je lepsie tak si dam nejaky rozok alebo co a mlieko niekedy z