Potreboval by som radu ohľadom môjho jedálnička pre obejmovku.
Keby sa našiel nejaký skúsený človiečik a napísal mi jedálniček, bol by som veľmi rád. BTW: na obedy chodím do školskej jedálne. :/
Ja si do školy varím, ryžu/cestoviny/zemiaky + mäso
a jedálniček? udržuj si 2-2,5 g bielkovin na kilogram váhy a prihoď veľa kompelxných sacharidov tadádá
@pisik Ja som skôr mal na mysli ničo konkrétnejšie rozdeléné. Čo na raňanjky, obed(ten nie, bohužiaľ to mám školskú jedálenskú stravu), olovrant, večeru.
Tak si an miesto toho vezmi tuniaka ak chces poriadne naberat tak nejedz blbosti zo skoly
Jedalnickov je na nete velmi vela a kazdemu sedi nieco ine, tiez som si svoj ladil aby mi nebyvalo zle atd. Ani neviem ake mas sypacky
@rooxs vôbec ..teda do svalov to samozrejme pomáha! ale tuk alebo čo to nie, vo vlastnej šťave má tuniak 0,5-1g tuku a sacharidov tiež mizerne ide o to akú oblohu si dá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
a jedálniček? udržuj si 2-2,5 g bielkovin na kilogram váhy a prihoď veľa kompelxných sacharidov tadádá
Jedalnickov je na nete velmi vela a kazdemu sedi nieco ine, tiez som si svoj ladil aby mi nebyvalo zle atd. Ani neviem ake mas sypacky
Obed je strasne doležitý k objemovke.
ooooo dobre, teraz si ma upokojil :-S
jeziiiis trapas ..a dakujem inak!
(a uz som ta oznacila dobre )