mno ludia mam maly problem....no dost velky...dala som sa dokopy s chalanom...chodili sme spolu asi tyzden a taq som mala byt...a tam dosiel chalan,ktoreho poznam od malicka...no a trosku sme sa zblizili...vtedy bol moj chalan prec-na dovolenke...a ja som
1.akoze tyzden chodenia s chalanom, tak to nie je vobec nic,preboha kebyze si chodila s tym chalanom dlhšiu dobu tak to beriem ze je ti to luto, ale tyzden?!...
2.v tvojom veku 15. rokov mas toho este pred sebou, tak preco sa teraz tak trapis, ale ak mas toho druheho chalana radsej, tak mu povedz proste, ze medzi vami je koniec, lebo ti mas radsej niekoho ineho...
musis si vybrat, v ziadnom pripade nemozes tahat za nos svojho chlapca, proste mu to povedz, ak sa rozhodnes s nim ostat, ak nie, staci povedat, ze chces skoncit, dovod uz najdes...
alebo daj zbohom obidvom.. ale nie, no ak sa ti ten druhy (s ktorym nechodis zatial) lubi viac, tak sa rozid s chalanom...ale aj tak by si sa s nim asi mala rozist (a nemusis mu povedat co sa stalo), pretoze kedze si mala nieco s niekym inym, tak ti asi na vztahu a na nom az tak nezalezalo, hm?
tyzden? fakt az cely tyzden? nrobis si srandu? chapem ze je ti luto ukoncit taky dlhu prekrasny a solidny vztah ale povznes sa a chod s tym ktoreho mas rada
ked sa nevies povzniest nad tym ako trapne tvoj problem vyzera chapem ze to beries ovela dramatickejsie no co uz ty to chapes ze si s teba robim srandu ale da sa to chapat aj v inom smere napriklad ze to nemusis brat tak vazne sak co je to tyzden pre boha
ked s nim chodis tyzden, to este neznamena, ze ste svoji, vsak? a co keby si sa zachovala na rovinu a proste v tom spravila poriadok...ukoncila svoj tyzdnovy "vztah" (teraz sa nehnevaj na tie uvodzovky, ale tyzden fakt nic nie je a nemusis sa mu citit zaviazana) a zacala si s tym druhym, ak to tak chces...a ak to dotycnemu prvemu povies ohladuplne a tak ako to je, nemoze sa ani urazit...
Rozhodni sa ale môj názor,rozhodni sa čim skôr a ÚPRIMNOST nadovšetko,ked má tvoj chalan rozum tak to hádam pochopí,ale uvedom si aj to s kým ti bude lepsie
Typek ty si taqy hnusny a neohladuplny kazdeho tu kritizujes...naco tu vlastne si?hm?kazit ludom zivot?vies co?vobec niesi vtipny aj ked si to mozno myslis...si trapny to je PRAVDA>>...
Domculik nic proti ale ked sa to Typkovi tak zda, tak ho nechaj...niektory sa nevedia vzit do situacie druhych...a ma aj pravdu, neber to tak vazne...proste len porozmyslaj a prides na to ssama ako to vyriesit...aj tak si spravis po svojom a niekedy ma Typek aj dobre rady...tak nenadavaj na neho drzim palce
mno taq som sa rozisla...s tym prvym...zistila som,ze on bude mat hocijaku babu je mu to jedno...potom aj taq doliezal za mojou kamoskou...masaker...no...dala som sa dokopy s tym druhym sme spolu skoro mesiac je mi s nim super,proste citim sa s nim fajn...a viem,ze ma ma skutocne rad... amen...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
1.akoze tyzden chodenia s chalanom, tak to nie je vobec nic,preboha kebyze si chodila s tym chalanom dlhšiu dobu tak to beriem ze je ti to luto, ale tyzden?!...
2.v tvojom veku 15. rokov mas toho este pred sebou, tak preco sa teraz tak trapis, ale ak mas toho druheho chalana radsej, tak mu povedz proste, ze medzi vami je koniec, lebo ti mas radsej niekoho ineho...
...este otazka kolko maju ty chalani rokov?
mno taq som sa rozisla...s tym prvym...zistila som,ze on bude mat hocijaku babu je mu to jedno...potom aj taq doliezal za mojou kamoskou...masaker...no...dala som sa dokopy s tym druhym sme spolu skoro mesiac je mi s nim super,proste citim sa s nim fajn...a viem,ze ma ma skutocne rad... amen...