@vanilia Oh, páni, ZOO!! To si bola Ty ! Ja som si na to práve včera spomenula, ale.. pamätala som si avatar a ten zmizol, takže som si nebola potom istá . Viem, nezodpovedné. Ale ZOO opatrujem veľmi poctivo a myslím, že všetkým sa darí, teraz na jar tuším čakáme aj nové prírastky medzi kolibríkmi a rozrastá sa pomaličky aj rodina kapybár.
@vanilia Nápad s pridaním dotyčnej pandy sa mi veľmi páči, avšak s krokodílmi by som to nechala tak.. Neviem, či sa Ti nepozdáva dostatočne hodnotné potom len zbierať tie zrkadlovky a unikátne zábery neskôr, keď všetko ustane, predávať National Geographic ? Myslím, že úroveň ostrahy je pri krokodíloch minimálna a vynáša takto nepriamo dosť peňazí .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
... a ako sa má naša zoo?
alebo alebo
...
1. Lionel Messi, u něj by mě zajímalo, jakej je charakterově...
2. Lord Voldemort, to bych sezval moje známý Potterofily a pak by sme si z něj dělali srandu, že nedokázal zabít Pottera a tak...
ja navrhujem pridanie pandy čistotnej, ževraj rada upratuje... a mali by sme zvýšiť poplatky za vstup ku krokodílom...
2.Bruce Lee (R.I.P)
3. Sylvester Stallone
4. Arnold Schwarzenegger
5. Jean Claude Van Damme
6.Dolph Lundgren
7.Scott Adkins
8.Jason Chambers
9. Andy Hug (R.I.P)
10. Mirko ,,Cro Cop" Filipovič
Všetko
2. Gaspard Ulliel
Albert Černý.
Ville Valo.
Ed Sheeran.
Ryan Gosling.
ale ako vyššie spomínanô, "celebrita" mi ani k jednému nejde nejak extra.
2. Lionel Messi
3. Bruno Mars
4. Lil Wayne