Jeden exorcista tvrdí, že všetko čo sme mohli vidieť vo filme V moci diabla, on zažil...
Bol som na prednáške jedného exorcistu a on potvrdil, že stačí nám pozrieť film z názvom V moci diabla - Emily Rose... a už sa ho nemusíme na nič vypytovať, lebo všetko čo v tomto filme ukazali on už zažil.
neviem čo je na tom pravdy.. vela som citala o Emily Rose a skor by som povedala, že sa pani reziseri zaase-len krásne vyhrali...
mozno jedina pravdiva informacia bude, ze dievca trpelo chorobou, ktoru vtedy nepoznali respektive bolo dievca chore a odmietalo lekarsku pomoc pretoze verilo v panovo uzdravenie
a taktiez som sa dorpacovala k roznym nahravkam-akoze exorcizmus. jedna nahravka , vraj z Ruska, bola celkom strasidelna.. neviem co je na tom pravdy
@tommyhot mna urcite nie. ja mam v piiiiiiii cele po****** nabozenstvo. hlavne ze taki k******* ako je cirkev vyvrazdila viac ludii ako zomrelo v 1 a 2 ww. ale teraz tu budu k***** jedne nieco kazat o diablovi?!
p.i.c.o.v.i.n.a. vsetko je len v hlave ...co si dokazes predstavit to aj docielis..chces byt posadnuty?zavri sa na mesiac do jednej izby v tme pozeraj nieco nechutneho a po mesiaci z teba bude jebo
myslis ze keby nemal nejaku ,,zarucenu" prihodu tak by vytiahol od ludi peniaze..? kedze sa mu zdal tento film dost hrozivy tak si povyberal co mu pasovalo....je mi z tychto osob zle....okrem toho absolutne suhlasim z @21 vsetko je v nasom vnutry...
zhodov náhod dakym zazrakom asik to boli temne sily som vcera vecer kukala ten film a nelegalne( on o tom nevie) som si ho skopirovala od kamosa z kluca ale tak ci verim ci nieje je to velmi diskutabilne a davam aku odppoved ako tam kladla otazky porote obhajkyna toho knaza
ten film som síce videla, ale prišlo mi to ako poriadna kravina...ako verím, že sa niečo také môže stať...ale je mi to úplne jedno, pokiaľ sa ma to nejako netýka...
ja o tom filme viem no vlastne nas kaplan nam to povedal ze ked vyhanal z nej toho ducha...lebo inak je to skutocny pribeh...tak nahravka hlasu toho diabla je aj na nete sa mi zda ze na youtube ze nieco po latinsky vravi ale je to skutocny pribeh
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
mozno jedina pravdiva informacia bude, ze dievca trpelo chorobou, ktoru vtedy nepoznali respektive bolo dievca chore a odmietalo lekarsku pomoc pretoze verilo v panovo uzdravenie
a taktiez som sa dorpacovala k roznym nahravkam-akoze exorcizmus. jedna nahravka , vraj z Ruska, bola celkom strasidelna.. neviem co je na tom pravdy
Omylom sa mi diskusia zobrazila skôr.
tento svet nie je len materiálny, ale aj duchovný, no ten duchovný nemôžme vidieť....len jeho prejavy.
Boh existuje aj ked ho nevidite....ale pozrite sa na seba, na prirodu...to je živý dôkaz! žiadna náhodná evolúcia...dokonalý diizajn
Ale ja konkrétne verím, že ľudia môžu byť posadnutí, ja verím na množstvo vecí. Na duchov, na ufo, Boha, diabla, spriaznené duše... atď.
to vám poviem... NAOZAJ TO EXOSTUJE:: MÁM AJ DôKAZ