Ahojte...Potrebujem súrne pozvánku na webfun.sk ...no a teraz že prečo. Môj kamarát našiel na tej stránke nejakú babu ktorá mala v albumoch MOJE FOTKY! A v profile že 16r. a z Dolného Kubína...Isto je tá baba z DK lebo aj ja som odtial (ale mám 15, hoci t
Zial pozvanku ti poslat nemozem. Ale skus napisat mail adminovy a on to uz nejako vyriesi - za taketo veci by som daval okamzity ban na ip adresu.ufam zesa ti to podari cim skor vyriesit.
Freestyler01 - samozrejme ze sa da ip adresa skryt a aj zmenit pokial ju nema dotycny pevnu. Ale v krajnych pripadoch sa da skontaktovat s providerom ktory moze z konkretnou osobou rozviazat zmluvu kvoli poruseniu zmluvnych podmienok.
ahoj potreboval by som surne pozvanku na webfun lebo tam je zaregistovana moja bivala caja a chcel by som sa snou nieako kontaktovat a vratit sa ku nej už po 4rokoch prosím ozvite sa mi.Za pomoc vopred vám dakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
no co uz...
pawlo,taky detail.lepsie by bolo zrusit nick,lebo IP adresa sa da lahko zmenit alebo zakryt
A s tou pozvánkou netuším ako to je....