je blbe byt jedinacikom lebo sa hrozne nudim a nemam sa ani s kym porozpravat a nechce sa mi uz ist vonku a ked som doma ta som sama vo velkej izbe-velmi velky pokoj az na zbláznenie
je to proste blbe viem ze to asi nikoho nezaujma ale ja asi skon
ja som si uz tiez zvykla byt jedinacikom teraz kebyze sa mam zacat s niekym o vsetko delit atd..nebolo by mi vsetko jedno
ale ked som bola mensia mi fakt chybal neaky surodenec..zviera mi neceli dovolit..vdaka bohu ze som mala tak blizko kamaratov a hraciek az az nestazujem si
si jedinacik. kup si ryicky a hraj sa s nimi. ked om mal ja rybky nedal som im zrat 1 tyzden lebo ma nahevali. by si vydela aku zabavu som mal ked som stricl ruku do vody len si kup rybky dake aricke cichlidae a masozravce. ked sa vrnu na teba vsetky tak to sa budes tesit.
alebo sa nauc strikova, hackovat, po pripade si sprav bordel a upratuj to potom. vsak nudit sa nemozes co to juj.
Určite byť a nebyť jedináčikom má a nemá výhody. Určite väčšina mi dá za pravdu, že pri výchove dieťaťa sú dôležitý rodičia a zároveň aj súrodenec (oco mama, oco dcéra, oco syn, matka dcéra, matka syn – všetky tieto sťahy vplývajú na vývin a teda psychiku človeka). Neviem povedať či je dobre byť jedináčikom, lebo nie som jedináčikom, ale zároveň si myslím, že keby som bol jedináčikom určite by mi chýbal aspoň jeden súrodenec (tak je zábava – sem tam rozbite okno, proste má to šťavu).
Ja som jedináčik a nemenil by som za nič na svete ...
Blackflake: Ak sa velmi nudíš tak si nájdi nejaké záluby, niečomu sa venuj....ako ja ...prídem zo školy, idem von, potom sa učím, potom hudba, počítač....večer telka a celý deň ani nepomyslím na nejakého súrodenca ...
Ja som jedináčik tiež.A viem presne ako sa cítiš...Moja rada je...začni chodiť na nejaký šport,budeš mávať tréningy a nebudeš sa nudiť,alebo sa začni učiť arabštinu a máš postarané.Vyrozprávaj sa kamarátom,isto ťa budú počúvať a tiež ti poradia,aj keď to nebude také ako keby si mala bráchu alebo sestričku...
Ja mam dvoch bratov ale teraz uz skoro rok som tiez sama a je mi mooc smutno za nimi. Ale zas ma to aj svoje vyhody sa nemusis s nikym o nic delit vsetko je len tvoje rodicia sa staraju len o teba a ked mas okolo seba priatelov nikdy niesi sama vzdy sa najde niekto s kym sa mozes porozpravat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Ale inac diky za radu
A rodicia pozeraju ci som zdrava ked mam tolko vela........ ze co este chcem
ale je medzi nami 15rocny rozdiel tazke ako keby som bol jedinacik
abo si k sebe niekoho zavolaj,kamaratku na nastevu..uc sa, kresli, pis,skladaj kukaj tv alebo len tak oddychuj
jee wewo sestrickaa? ajja ceeem
Az na to ,ze sa navzajom neznasaju(fakt sa nemaju radi)-a vsetci pekne spolu zijeme v jednom dome-takze je dost dusno-to uz take mile neni
ale ked som bola mensia mi fakt chybal neaky surodenec..zviera mi neceli dovolit..vdaka bohu ze som mala tak blizko kamaratov a hraciek az az nestazujem si
alebo sa nauc strikova, hackovat, po pripade si sprav bordel a upratuj to potom. vsak nudit sa nemozes co to juj.
Blackflake: Ak sa velmi nudíš tak si nájdi nejaké záluby, niečomu sa venuj....ako ja ...prídem zo školy, idem von, potom sa učím, potom hudba, počítač....večer telka a celý deň ani nepomyslím na nejakého súrodenca ...