V nemocnici som bola dokopy tri mesiace a čo sa týka stravy, tak to záleží v ktorej nemocnici.
V jednej sa to jesť nedalo, v druhej to už bolo celkom jedlé, ale že by by to bola najlepšia kuchyňa akú som kedy jedla, tak to určite nie
@10 a to si aj jedla? podla mna to nie je divna kombinacia, v mojich crevach by sa diala burka, nakoniec by som mal uplne ine problemy s akymi som tam prisiel. Mozno im ide o to
@11 nie našťastie mi mama nosievala každý deň jedlo a bol tam aj bufet takže som nebola odkázaná na to čo tam varili... jeden krát za celý týždeň tam uvarili dobré jedlo a to na večeru nejaký guláš či čo
@12 ja som sa zas nevedela dočkať chvíle kedy vypadnem z tej diery...kolektív na izbe tak k tomu sa radšej ani nevyjadrujem...čistota a spôsoby 0 bodov...
mne to bolo jedno...my sme mali na izbe každý inú diétu,ale keď sestričky odišli,taniere sme si povymieňali,kto čo mal rád....
a ešte ma zásobovala mama,našťastie...
a nebol to totálny humus,niektoré jedlá som zlupla... ale tak veľa možností tam nebolo
Ako hovorí jedna naša sestrička v nemocnici. Ked si hladný zješ hocičo. Noo u mňa to tak nebolo ked som bola v nemocnici jedla som len suché rožky na raňajky ostatné jedlo bolo hnusné
ja som bol v nemocnici v TN asi týždeň a pol a som tam hladoval, som potom maminu prosil aby mi každý den nosila jedlo poriadne Bo to nemocničné bolo poživateľné tak dva razy za týždeň (aj to ked boli palacinky alebo rezen).......Ale zase polievky tie mi chutili vždy A kolrktív na izbe? Mal som tam jednoho asi 12 ročného Horno Súčana, a furt mlel len o počítačoch a hrách....ale aspon som sa nenudil
bola som sice v nemocnici kratko ale aj tych par dni mi stacilo na to aby som zistila ze hruuuuuuuuuuza...neviem si predstavit ze by som tam bola dlhsie
ak nemáš nejaku diétu, tak je to bežné jedálňové jedlo. akurát že je to neosolené. skús doma neosoliť (ale vôbec neosoliť) varené zemiaky, ako ti to bude chutiť. tak isto ako v špitáli
kedze som mala mononukleozu, mala som tu prisernu dietu, takze bud to bolo absolutne bez chuti, alebo ma z toho naplo... takze tyzden som zila len na tom, co mi mohli doniest rodicia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
V jednej sa to jesť nedalo, v druhej to už bolo celkom jedlé, ale že by by to bola najlepšia kuchyňa akú som kedy jedla, tak to určite nie
a ešte ma zásobovala mama,našťastie...
a nebol to totálny humus,niektoré jedlá som zlupla... ale tak veľa možností tam nebolo
do čerta aj s podrždeným slepákom