Ano mam rad ryby najme lososa a pstruha. a zasa na aky sposob odomna mi chuti vsetko co spravim
a chuti mi toho vela. musi to byt len nieco s masom ale da sa aj zo zelezninou daco len to musi byt na dobry sposob mojmu jazycku prijemne Sakra ake je moje naozaj oblubene jedlo? neviem
Zerem maso (akekolvek) a burinu len trochu - kapusta, hlavkovy salat, paprika, cibula, zemaky to je tusim zo zeleniny vsetko Inak nemam problem s ostatnymi jedlami kde nie je nadrbana burina A prave teraz si davam paradny gulasik Vcera hamburgery domace a spizy
Ryby zbožňujem, ale len ak nie sú napáchnuté riekou, blatom a tak. Kosti ma netrápia, veď mám ruky a ak sa aj niečo podarí zhltnúť, vyjde to prirodzenou cestou, tak nevidím žiadny problém.
neemaam rada ryby vobec neviem prečo ale proste ich nemožem ani cítit...aa moje naj je tiež sviečková...a strasne mam rada šaláty...a kuracie rezne..to proste vždy
jasne, vainocny kapor a pstruh, to je nieco uzasne. Este aj v Chorvatsku som jedla take male sardinky pecene ci ake a tie boli tiez velmi dobre. Oblubenych jedal mam viacero, ale jedno, co nenavidim, je vsetko bravcove. Bleee..
ja zjem takmer všetko jedlo čo nezje mňa Zemiakové placky, kuracina, tuniak s paradajkami, lečo, špagety, pizza, sladkosti, hovädzina, bravčovina, koláče, torty, surová zelenina, ovocie mnaam. Pred piatimi minutami som večeral a som zas hladný, takže idem sa pomaličky pripravovať na večernú rabovačku chladničky, lovu zdar
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
a chuti mi toho vela. musi to byt len nieco s masom ale da sa aj zo zelezninou daco len to musi byt na dobry sposob mojmu jazycku prijemne Sakra ake je moje naozaj oblubene jedlo? neviem
zjem vsetko okrem dusenej papriky-leca, kolozvarksej kapusty a kelu na akykolvek sposob
...a aa vyprazany hmyz som este nemala moznost vyskusat
Najobľúbenejšie jedlo je sviečková
... a vraj že diéta
s knedlou...ale ani s kolienkami nie je zla