Ahojte,
neviete mi niekto poradit kde v Prahe sa da dobre a za lacno najest a kde sa da vypit dovre a hlavne nepredrazene pivo? Najlepsie by bolo v okoli centra alebo niekde poblizku
Nieco na styl kde sa sa chodia naobedovabat sem tam studenti, nakolko sa
@markus96 fuu v centre a lacno moc dokopy nejde ale na Vaclavaku Výtopna ma celkom fajn ceny, akurát tam býva dost plno... ešte v pasaži oproti Lucerne tam jak je kino (nepamätam nazov) je niečo, maju tam celkom lacne obedove menu ... alebo ešte je dobrá ázijská reštaurácia kusok od centra na Križikovej ... viac ti asi neporadim ale čo sa týka centra tak lacno sa moc nenaješ
@markus96 tak úplne TOP jedlo v Prahe čo som mala bolo tu » www.avantgarde-prague.cz/kam-na-veceri-z...
je to taká útulná pivnička a krčma v jednom úplne super atmosféra taká pravá stredoveká a varujem dávajú také obrovské porcie, že si plný na celý deň to nemáš šancu zjesť aj keby si mal 100kg len to nieje vhodné zase na každodenné jedenie zase jednak porcie sú moc obrovské a porcia stojí na prepočet asi 7-10 eur ale tak super som sa dlho nenajedla ako tam
@simuulka112 hej išli sme asi 3x okolo ale moj drahý tam nechcel íst lebo z pavúkov má panické stavy a jemu stačil len ten názov ... dobre vediet no, nabuduce ho donútim DD
@lintuska môžem len len odporúčiť keď sme tam boli my ani jedne Čech tam nebol ale samí turisti jedlo úplne bombové,porcie ako pre slonov a ja osobne som neznášala pivo ale tam mi dali také perfektné pivo ja keď si spomeniem na Prahu tak prvé čo ma napadne je tá krčma
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
je to taká útulná pivnička a krčma v jednom úplne super atmosféra taká pravá stredoveká a varujem dávajú také obrovské porcie, že si plný na celý deň to nemáš šancu zjesť aj keby si mal 100kg len to nieje vhodné zase na každodenné jedenie zase jednak porcie sú moc obrovské a porcia stojí na prepočet asi 7-10 eur ale tak super som sa dlho nenajedla ako tam