najobľúbejenšie nemám. ale milujem ryžu zmiešanú s praženicou, kukuricou, arašidmi a sójovou omáčkou, potom zemiakové knedličky so zmesou cibuľky a údeného mäsa podávané s kyslou kapustou a ešte milujem kocky kuracích pŕs naložené v horčici, cesnaku, osolené, s kúskami arašidov a sój. omáčkou, ktoré sa na panvici naprírodno opražia a jedia s ryžou. a všetky sú najlepšie, keď si ich robím ja
mnam...takze kebab,syrova pizza,spagety,Mc chicken roll,parene buchty,ryby, hlavne losos a pstruh,francuzske zemiaky,potom kuracie maso...
//len nemam rada mastne vyprazane jedla,aj bez cipsov sa zaobidem.. no niekedy mam taku chut na nieco mastne, napr. aj ked neznasam bravcove tak si dam spekacku..hranolky atd.
..no nemam najoblubenejsie, toto su take oblubene...este polievky mam rada ale nie tie sackove, a cestoviny mam rada vselijake...a jasne, ze sladkosti, na tych som priam zavisla..a este syry, milujem syry...
..zo sladkosti je to mliecna alebo horka cokolada,tu bielu akoze "cokoladu" nemam rada,potom mam rada aj matovu,pepermintovu cokoladu
..a ked keksy tak milkyway minute,horalka,mila,mata,bebe dobre rano,horka fidorka,deli pistaciova,cokoladova,orieskova,guarana,bueno,bounty,marcipan v cokolade,mars,snickers,3bit-len ten obycajny..ano, ano/ to, z coho sa najviac pribera, co uz ...
milujem spagety a pizzu,potom fasirku so zemiakmi a vajcom(najlepsie v paradajkovej omacke),spenat so zemiakmi a vajcom,sosovicovy privarok,vyprazany sysr,rezne,a potom take rutiny ze sladkosti,slanosti a fastfoodovky ak sa mam priznat,moc prieberciva nesom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
)
ale zato v mraznicke som objavil parene buchty, ktore sa mi prave pripravuju. hura
//len nemam rada mastne vyprazane jedla,aj bez cipsov sa zaobidem.. no niekedy mam taku chut na nieco mastne, napr. aj ked neznasam bravcove tak si dam spekacku..hranolky atd.
..no nemam najoblubenejsie, toto su take oblubene...este polievky mam rada ale nie tie sackove, a cestoviny mam rada vselijake...a jasne, ze sladkosti, na tych som priam zavisla..a este syry, milujem syry...
..zo sladkosti je to mliecna alebo horka cokolada,tu bielu akoze "cokoladu" nemam rada,potom mam rada aj matovu,pepermintovu cokoladu
..a ked keksy tak milkyway minute,horalka,mila,mata,bebe dobre rano,horka fidorka,deli pistaciova,cokoladova,orieskova,guarana,bueno,bounty,marcipan v cokolade,mars,snickers,3bit-len ten obycajny..ano, ano/ to, z coho sa najviac pribera, co uz ...
ale nikdy nepohrdnem grilovanym kuracim maskom v marinade...mnaaaaaaaaam...uz sa tesiim na chatu o tyyzden......jupii gril ruleeez!
pizza,hranolky domáce,kuracie mäso,pizza,černohorský rezeň,vyprážané šampiňóny,všeličo zapečené...
juj,no na všetko si asi nespomeniem...