stalo sa vam niekedy ze ste pocuvali jednu pesnicku stale dookola?ak ano,tak aku,preco a ako dlho ste ju pocuvali?ja teraz uz treti tyzden pocuvam silverstein-my heroine,neviem preco,proste ma to niejak chytilo,hmm,uz mi z playera nejde nic ine len toto :
cosii, tu pesnicku som tiez tak opakovane pocuvala
ale inak ano, stava sa mi to dost casto...ale tri tyzdne, to urcite nie vzdy hladam nieco nove a lepsie ...a lepsie...
teraz pocuvam dookola soundtracky zo Sweeneyho Todda uz mi z toho sibe. A minule som zas pocuvala dookola Smells like teen spirit (povodne od Nirvany) ale od Flyleaf a tiez asi par dni... ono to je podla nalady .
Toto sa mi strasne casto stava ze si aj dva dni v kuse pustam furt dokola jednu a tu istu pesnicku.. az do zblbnutia.. potom ma to omrzi a zacnem si pustat dokola inu
no ja som stale dookola pocuvala No woman no cry (povodne Bob Marley) ale prespievane od SKA-p strasne sa mi paaci ta vec..a pocuvala som to dookola asi 2 hodiny v skole
Ono bolo tých pesničiek čo som počúvala dokola zo začiatku veľa....všetko to začalo pred 4 rokmi so System of a down.Vždy mali nejakú dobrú pesničku a tú som potom počúvala stále dokolečka...A potom postupne som prišla nato, že už nejako nemôžem len tak pustiť čo ma napadne a počúvať to dokola...Nedokážem počúvať nič iné než celé cd confused:ebo sú skupiny u ktorých je každá pesnička dobrá a preto tie celé cd
ja som si pustal 3 hodiny dookola pesnicku od Boba Marleyho - No Woman No Cry... Je husta a toto neije s koncertu a ma taky cit v sebe a to proste musim stale dookola..
ehm nho skoro stale.. tak napisem aj par Bring Me The Horizon - For Stevie Wonders Eyes Only, UnderOath - Alone In December, When The Sun Sleeps, Arctic Monkeys - Teddy Picker, 505 , Metro Station - Kelsey ..... aaa vela ich je ja stale pocuwam neaku dokola ale myslim ze najviac som vydrzal pocuvat Vanna - The Things He Carried tak tuto pouwam niekedy aj cely den dokola... a to ju uz poznam 2 roky.. cize tak skoro ma neprejde je to proste super pesnicka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Ale vôbec sa nebudem čudovať, že sa mi neozvete.
ale inak ano, stava sa mi to dost casto...ale tri tyzdne, to urcite nie vzdy hladam nieco nove a lepsie ...a lepsie...
teraz pocuvam dookola soundtracky zo Sweeneyho Todda uz mi z toho sibe. A minule som zas pocuvala dookola Smells like teen spirit (povodne od Nirvany) ale od Flyleaf a tiez asi par dni... ono to je podla nalady .
Ale Yesterday od Beatles som počul už minimálne za tých 40 rokov zo 200 krát. A stále sa mi páči.
Aj Óda na radosť je fajn. Tiež ju môžem počuť často.
ale potom sa mi to opocuva ...
proste ked sa mi nieco paci, tak sa to neda nepocuvat dookola....
teraz pocuvam stale the vision bleak - wolfmoon a arch enemy - instinct
den co den stale dookola..potom ma to uz omrzelo,ale este stale ju mam veelmi rada
....videl som to vo filme "21" a hned na prvy krat som vedel ze tu pesnicku milujem
Minulý rok tam chodila stále Rihana - Umbrella, Ville Vallo a tá ženská - Summer Vine
Inak, v poslednom čase to bolo: Všetko čo máme Boh nám dal...