Ale ona má ku mne vkuse nejaké poznámky. Vkuse ma buzeruje, kritizuje mi oblečenie a potom len tak trápne povie že "Ja viem že som úprimná" Ako sa jej mám zbaviť?
85% mojej triedy su hentaki ludia .. smutné.. je to trapne , neviem ci si myslia ze su vtipni alebo co ? O.o jasne aj ja podzubnem niekedy ale nie tak a sustavne, surovo s pouzitim plno nadavok , to kde sme .. ignorace !
Také baby sú zakomplexované kravy, čo neznášajú niečo na sebe a preto buzerujú iných. Ja mám tiež také dve hviezdy v triede a každý sa z nich len smeje, popritom oni s veľkou vážnosťou chodia hore nosom vážne ignoruj to a kašli na nich. Zrejme máš niečo čo ona nie a to ju vytáča.
Ničím ju tak nenaserieš ako ignoráciou.Nereaguj na nič čo ti povie a budeš vidieť ako ju to bude srať. A potom nadarmo sa nehovorí,že z nenávisti býva najväčšia láska. Zbaľ ju a bude ti zobať z ruky,lebo možno ťa aj preto buzeruje lebo sa jej páčiš.Možné je všetko.
taketo typy neprestanu, ak na nich poriadne neporeves alebo netresnes po papuli...alebo to mozes ignorovat,....ale ja osobne mam nejaku hrdost a nie som taka flegma, cize nezniesol by som to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
a zjavne ma ona sama komplexy a problem so sebou, ze tak musi konat, alebo jej niekto ublizil