kristušák a zapád, môjho @pubertslatinocelny mi nechaj na pokoji, to je moja platonicka láska a nemienim, aby niekto druhy s nim robil nejaké sviňačinky okrem mňa, jasan chlape?........filip
a slipy môžeš mať aj od svojho suseda z paneláku...
všetci by ste si tam zobrali ľudí, ale oni sa asi nedajú definovať ako veci
ja by som si vzala asi nejakú strašne dlhú a nudnú knihu, aby som tam mala čo robiť celý čas čiže tak maximálne 4 dni ale ani ten klavír vyššie spomenutý by nebol na zahodenie, len neviem, ako by som o tam dotrepala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
Inak KCN.
asi naj kamoška ved aj so ženou si možem uživať nie? a čo gaťky si operem v mori a vymyslim nejaky hudobny nastroj z bambuov alebo mam hlas-spev
Ja by som si vzala... hmmm, to som už zjedla ten pomaranč?!
kristušák a zapád, môjho @pubertslatinocelny mi nechaj na pokoji, to je moja platonicka láska a nemienim, aby niekto druhy s nim robil nejaké sviňačinky okrem mňa, jasan chlape?........filip
a slipy môžeš mať aj od svojho suseda z paneláku...
necháme to na pubiho, nech sa on rozhodne!
ale ak bude medzi tým niečo, máš po fazónke........filip
ja by som si vzala asi nejakú strašne dlhú a nudnú knihu, aby som tam mala čo robiť celý čas čiže tak maximálne 4 dni ale ani ten klavír vyššie spomenutý by nebol na zahodenie, len neviem, ako by som o tam dotrepala