.. chcela by som sa opýtat či náhodou enpoznáte niaku kvalitnu farbu an vlasy ktorá vydrží NAOZAJ na jeden ráz.. uymješ a máš odfarbene..(podrobnešjei červenu farbu na vlasy )
tak tak.... ako pise @fakecocacolazero alebo @kaylee , bud sprej, ktory dostanes kupit v kazdej drogerii (ak nie v kazdej tak v dmke urcite) alebo tuzidlo. a to si myslim, ze dostanes kupit v takych tych hairovych obchodoch, ale myslim, ze by sa dali aj v normalnych drogeriach zohnat
farebne spreje , sice vydrzia jedno umytie, ale po zafarbeni/ resp. sprejovani na vlasy, je farba uplne ina ako co je na obrazku ukazana. So sprejmi mam len negativne skusenosti... pred x mesiacmi som si kupila modru, ked som si zafarbila na blond vlasoch...tak som to mala jeden den, a vecer ked som prisla domov, tak som mala cely krk modry akoze fail , od vtedy radsej spreje nie.
skor by som ti poradila Venita trendy colour.. tu znacku pouzivam aj ja ,je to penove tuzidlo, do 2 tyzdnoch to zmyzne,je to kvalitne dost a lacne
pred par rokmi som si na cerveno zafarbila vlasy (z blond) ta cervena mi vydrzala 3dni max, potom sa z nej stala oranzova a vyzerala som jak mrkva fail..ale ty mas take hnede vlasy,tak tebe by to mohlo vydrzat dost. Ale aj ked si kupis sampon aj ked trvacu, vysledok je ten isty vydrzi ti to dlho ...
raz som si zafarbila aj na cierno, trvalo mi rok zbavit sa jej kompletne
@kaylee@lussatko@sisel spreje som skusala... ale povodna farba je uplne vidno a ta červena ..to vyzera ako keby som mala par vrchnych vlasov červenych xD a mala som všetko oblečenie červene.. :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Ja som si dala čiernu farbu na vlasy koncom augusta a doteraz ich mám s čiernym nádychom, ale červený drží menej, lebo je bledší
@zfetovanamucha ja viem že to vydrží dost dlho.. lenže ja to potrebujem na kostým.. na jeden den.. a ked budem vyzerat jak retard xD .....
@nataly005 no ja mám blede vlasy..
pred par rokmi som si na cerveno zafarbila vlasy (z blond) ta cervena mi vydrzala 3dni max, potom sa z nej stala oranzova a vyzerala som jak mrkva fail..ale ty mas take hnede vlasy,tak tebe by to mohlo vydrzat dost. Ale aj ked si kupis sampon aj ked trvacu, vysledok je ten isty vydrzi ti to dlho ...
raz som si zafarbila aj na cierno, trvalo mi rok zbavit sa jej kompletne