no co ti poviem, chlape. vek nemas, rozum nemas, chuda potencialne decko. teraz pekne bez za tymi rodicmi a vypytaj si tu posratu dvacku, cez vikend ziadny job nenajdes, uz duplom nie, ked mas len 14. stale ti tie peniaze daju radsej, ako by mali mat v takomto veku vnuca. a este si vypytaj facku, ak ti ju nedaju sami.
Pekné, že sa tu niekto niečo chce opýtať a nejaký poďobaný, lenivý, debilkovia ktorý celý deň sedia pri PC sa snažia silno byť vtipný. Vás do toho nič, načo to potrebujem. Aj keby som mal milión detí tak vás do toho nič. (R.I.P. Boris Kollár)
ja neviem, si nejako retardovany ked peniaze na objednany tovar prejebes a to aj za stavu v ktorom nie si ani v dlhsom casovom meritku schopny dat tych 20 eur dokopy aby si to ludom postupne vratil?
ja sa ta normalne pytam, si mentalne zaostaly? mas nejaky problem s uvazovanim? nie si svojpravny? zvyknu ti ludia hovorit ze si debil? su tvoji spoluziaci o sedem rokov mladsi? zvyknes slintat viac nez je bezne? hovoria ti rodicia ze si vynimocny a pritom sa cez slzy usmievaju? ma tvoja skola v nazve slovo specialna? mas vlastnu osetrovatelku? ucitelku? alebo kreslo s kolieskami?
objednavka sa zrusit neda? alebo ved ked ono to pride, tak to teoreticky moze ostat na poste nejaky cas, a ked si pocas tej lehoty neprevezmes, ide to naspat a kaslu na teba, myslim. ked ti na to ani rodicia nechcu dat, tak neviem, ci to fakt potrebujes.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
84 komentov
dufam, ze vies, ze sa to ma uzit do 2 dni
ci?
ale mozes ist robit hostesku alebo promoterku
eeeeeeej
možno to chce na darček pre maminu!!
nemala by som sa smiat, ale ked..
no co ti poviem, chlape. vek nemas, rozum nemas, chuda potencialne decko. teraz pekne bez za tymi rodicmi a vypytaj si tu posratu dvacku, cez vikend ziadny job nenajdes, uz duplom nie, ked mas len 14. stale ti tie peniaze daju radsej, ako by mali mat v takomto veku vnuca. a este si vypytaj facku, ak ti ju nedaju sami.
1.) 20 eur
2.) surne
3.) nemozes sa spytat rodicov
@trdelniiiq ked nema ani 20, tak +10 mu az tak malo nebude
1) 20 eur preto lebo to stojí 20 € (neuveríš)
2) súrne lebo to potrebujem už na budúci týždeň kvôli objednávke
3) lebo by mi nedali a už som sa pýtal.
mas 14, nesexuj, nekupuj kondomy, uvidis, ze hned nieco bokom usetris
@podnaplaz nebuď drzý! máš only 14!!!
áno, mám 14; sexovať budem; používam balóniky z McDonaldu; ty ma nepoučuj!
on nesie vinu! nech platí! aj alimenty nech platí!!!