Mne chutilo to také v zelenej fľaške plastovej .... Biele ,kyselkavé a kopec bubliniek to malo to by som vyžral aj teraz hneď na miesto raňajok ktoré i tak nebudem žrať
@zuzki11 jj tu som miloval aj ja lenze kkti to tu prestali predavat tu je strasne slaby vyber uz no co narobim musim sa uspokojit z najlepsim z najhorsieho
@jarmulkazidan a tak aj normalne vinko sa da niekedy a da sa aj lacnejsie zohnat capovane stolove niekde sa da za euro liter co je teda uz porovnatelna cena s cucom
fuj, ja som tak rada, že už sme vyrástli z tohto.. pamätám všetky tie hradné sviece, carmen aj milenku.. aj tie tyčky no keby si to jebol do pohára si ani nikto nevšimne, že už to predtým niekto pil no des proste ak nemáš peniaze na alkohol odporúčam ružové víno z lidlu a 2 alebo 2,5. Alebo nepiť vôbec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
» www.birdz.sk/webka/riddler/b...
ty si strasny traged.
skoda ta, kebyze este spravis nieco so svojim zivotom, tak by si mohol byt celkom v pohode a celkom dobre vyzerajuci clovek