Zviera s roháma. Alebo typické české zvolanie "to jsem z toho jelen," ktoré vzniklo pravdepodobne za prvej svetovej vojny, keď maďarskí dôstojníci rakúsko-uhorskej armády často používali slovo "jelen" (maď.: "tento") a Česi im nerozumeli
napadne ma naša pani profesorka biológie, inak nazývaná aj Marge, keď nám na hodine vysvetľovala, že 99% jeleňov je donútených k homosexualite keby niekto chcel celé obšírne vysvetlenie, že prečo, tak sa neostýchajte spýtať
@66janica6 lebo v období ruje prebieha medzi všetkými jeleňmi boj o alfasamca no a daný alfasamec ako najsilnejší (čo predpokladá veľkú plodivú schponosť a dobrú genetickú výbavu pre malé jelenčeky) má právo oplodniť všetky samice no a u ostatných samcov to pokračuje ďalším bojom o toho silnejšieho jedinca, ktorý má neskôr právo sa zmocniť toho slabšieho... čo teda predpokladá isté homosexuálne sklony netuším či je to pravda, lebo sme ju pôvodne za to strašne vysmiali, ale ona na tom stále trvala, že to tak bezpodmienečne funguje
ja som z detstva poznačený nepríjemným spôsobom trávenia prázdnin. Povieš mi jeleň, mňa napadne starý, studený, vlhký rodinný dom na kraji lesa. V každej miestnosti s vypchatý zverom alebo aspoň parožím z jeleňa.
@66janica6 skús si o tom ešte niečo nájsť, lebo fakt neručím za pravdivosť informácie, ale profesorka nám vtedy fakt skoro prisahala, že to tak je no a odvtedy keď niekto predomnou spomenie jeleňa, tak moja asociácia je jednoznačná
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
no proste tá zver s parohami
jeleň ma napadne!
ale napadne ma tiež "som z toho jeleň"
Je to veľké, hnedé, a lezie to na lane
"a ty by si sa ako tvárila, kebyže ťa ošuká jeleň?!"
"no, ja by som bola rada, že aspoň NIEKTO"
..kvak..