no hej, tak oni ypsilon vyslovujú niekde ako u.. alebo také skoro vynechané písmeno .. ale viem, že sa mám ešte veľa čo učiť ... to len oco keď sa stretne s bratmi tak sa tak bavia a vieš, len odtiaľ to poznám ...
a teraz ako som bola na svadbe, tak úplne tak rozprávali tam, takmer po rusky , ja som len pozerala, že čoooo ..a trochu som aj niekedy nerozumela
chcela by som pozdravit kuba zo svidnika ktory mi objasnil spztku SNV povedal mi co mam robit ked ma vychodniari chceli zbit a ktoremu dlzim pivo na ktore ho nikdy nezavolam!
@piter09 sa nesmej vies co to je ked sa zrazu proti tebe postavia vychodniari ty ich vidis asi tak 3x tolko kolko ich naozaj tam stoji zacnu po tebe hucat a ty im vlastne ani nerozumies?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
dobre no stačilo by,lebo zas mi šibe
ta ty mene rachuješ?
no hej, tak oni ypsilon vyslovujú niekde ako u.. alebo také skoro vynechané písmeno .. ale viem, že sa mám ešte veľa čo učiť ... to len oco keď sa stretne s bratmi tak sa tak bavia a vieš, len odtiaľ to poznám ...
a teraz ako som bola na svadbe, tak úplne tak rozprávali tam, takmer po rusky , ja som len pozerala, že čoooo ..a trochu som aj niekedy nerozumela
no što? mam ťa pidrizaty? ťa pidrižu jak hada
ale páči sa mi to
no ale inak vlastne neviem ked mi to kubo zo svidnika vysvetloval uz som bola znacne ehm...potuzena...
kubo zo svidnika
dzivi boli hrozne