Ahojte. Ako ste na tom s pomalým, ale za to istým príchodom jesene? Ako to prežívate? Všímate si zmeny? Napríklad ja jeseň vôbec nemusím. Vonku začína byť skoršie tma, začína byť chladnejšie, celkovo na mňa jeseň vplýva tak akosi blbo, ste na tom podobne?
Že už sa neviem dočkať kedy bude vonku konečne čerstvý vzduch, chladnejšie počasie, príroda nahodí krásne farby a ja sa zababuším do teplej deky s teplým punčom bye summer
Ja mám rád aj jeseň aj zimu, lebo každé obdobie má niečo do seba a každé je sovjim spôsobom úplne super. Ale ako tam spomínaš tú depresiu, tak hej, po čase mi lezie na nervy že ráno odchádzam z domu po tme a vraciam sa zo školy tiež po tme, a aj keď je stále ešte dosť času, tak mám pocit ako keby som došiel o desiatej večer, takže sa mi už nechce nič. Rovnako tak jesenný dážď je super, ale nie ak prší tri týždne v kuse a mláky sú také, že hneď ráno sa mi podarí premoknúť po pás.
ja jesen m i l u j e m. fakt, obdobie najlepsie..a potom zima. jedina vec, co mi jeseni vadi je babie leto, lelz. ale inak dazd, vietor, zimu, tmu zoznujem.
Stmievanie mi nie je po chuti, ale inak som nadsena z jesene vzdy. Uplne si prvy mesiac-dva, ked je rano chladno a slnko nevychadza o 4:30 dpc, vychutnavam, ze vstavam a je mi CHLADNO. A mozem sa pekne vyobliekat a vsetko je fajn.
milujem jesen a neviem sa jej kazde leto dockat, tot som akurat vcera oslavovala jej prichod a dnes som hned vytiahla vsetky saty, jupiii, jupiii, jou
nemam rada iba ked prsi ale budem tuto jesen silno pracovat na tom, aby som si aj to oblubila
milujem jeseň, skoro so všetkým čo k nej patrí chladnejšie počasie, ked sa skôr stmieva, teplejšie oblečenie ale nie zas moc (vadia mi tie moc hrubé zimné bundy), popadané farebé lístie, gaštany, ked môžem byť zababušená doma pod dekou a pozerať filmy kým na okno klope dážď, ach
rozporuplne pocity. na jesen mam totiz nazbieranych aj vela utulnych hrejivych laskyplnych zazitkov, cize v nej citim take to klise domace hrejive pozitivno... a zaroven mam na nu nazbieranych aj vacsinu cerstvo porozchodovych spomienok, cize take to depresivne osamele chladno. cize je to dokopy taky mix v ktorom sa ani srnka nevyzna a moj dojem z nej sa vie menit aj z hodiny na hodinu podla toho na co sa zrovna sustredim
Farebné lístie šuchotajúce pod nohami, svetre svetre svetree a pekné topánky, kabátiky, baretky,, šatky, tá vôňa vo vzduchu, inverzia na horách, horúci čaj, dážď za oknom a kniha v posteli, stretká v útulných kaviarňach, koncertové obdobie, vinobranie a burčák, čisté zošity a kancelárske potreby v zľave, nemusím sa trikrát denne sprchovať a pariť sa v spotenej emhádéčke...milujem jeseň najviac!
Asi som z marsu ale ja leto a slnko nenávidím..
Milujem september keď takto začína jeseň a je chladnejšie a tmavšie.
Ale ja som už raz taký, mám rad tmu a chlad. Takže toto obdobie ma napĺňa energiou, ktorú zo mňa leto vysalo
Milujem jesen dazd, vietor, skoru tmu, konecne sa nemusim schovavat pred slnkom (som mrtvolne bleda a ked si nedam bacha tak ma v lete opali pekne do cervena), nepotim sa ako po maratone v jednom kuse, nelieta mi do izby otravny hmyz. Ja mam vlastne depresie z leta
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
klud, tichucko, padajuce listy, pumkpin spice latte, rolaky, cizmicky, jej
nemam rada iba ked prsi ale budem tuto jesen silno pracovat na tom, aby som si aj to oblubila
Určite ale pre mna vyhráva máj/jún ked je vsetko krásne zelené, to obdobie priam milujem
ale tento rok som strasne smutna z toho, je mi zima, v skole ma caka diplomka (nemam ani temu este) a bleee.este chcem leto
autumn smells great because everything is dying
Milujem september keď takto začína jeseň a je chladnejšie a tmavšie.
Ale ja som už raz taký, mám rad tmu a chlad. Takže toto obdobie ma napĺňa energiou, ktorú zo mňa leto vysalo