potrebujem raňajkovať. niekedy nad tým sedím aj pol hodinu, ale mne to pomáha prebrať sa, lebo sa ráno nikdy neviem naštartovať. a síce je to niekedy len jogurt v aute alebo niečo, čo som si ráno kúpil na stanici, keď vôbec nestíham, musím niečo zjesť.
ja sa čudujem, že vám to rodičia dovolia, neraňajkovať. akože, ja žijem strašne rýchlo a doma len prespávam, ale raňajky proste musia byť. to ako vydržíte do obeda?
je to ako kedy, zalezi to od toho, ze ci som si den predtym (alebo vlastne niekedy v priebehu tyzdna) kupil nieco na tie ranajky..ak mam tak ranajkujem, ak nemam tak predtym ako idem do skoly skocim do fornetov si nieco kupit - ale to je uz skor v case desiaty ako ranajok - toto sa deje ked som na internate, doma ranajkujem vzdy
@transplantovana ja ked som bola este na zakladke tak nadomnou sedel tatko pokial som do seba nenadzgala aspon 1 pecivo mala som totoiz obdobie ked mi rano nechutilo a asi si mysleli ze som anorekticka alebo co
kazdopadne nieco rano musim zjest a musim mat teply caj nehovoriac o vylucovani s tym suvisiacim a kedze sa drzim hesla "najlepsie sa sere doma" tak neni o com
minimalne... pred skolou nikdy... okolo 12 v skole dám do seba rozok a potom o 16 sa najem a nakoniec okolo 23... cez vikend neskor kusek medzi polnocou a jednou..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
Jedávam, vždy, lebo ak nie, tak som nervózna.
bez ranajok ste ako kukackove hodiny bez hodin.
Svoje obete si nevyberáš medzi ľuďmi, dúfam. Alebo hej a to, čo sa nájde, to znamená, že nepohrdneš zatúlaným zvieratkom?
dobre, niekedy aj piškóty.
a keď sa ráno učím aj jogurt.
kazdopadne nieco rano musim zjest a musim mat teply caj nehovoriac o vylucovani s tym suvisiacim a kedze sa drzim hesla "najlepsie sa sere doma" tak neni o com
a cez víkend raňajkujem pravidelne