Akože už vám je*e s tými fórami o ňom? Serte na to, to už hraničí so šikanou. Fakt nemáte nič lepšie na práci, len riešiť furt nejakého Kerranga? Akože je aký je, ale z velkej časti ho tu furt niekto len zbytočne provokuje a potom sa nečudujte, že tu píše kokotiny. Šak čo máte/máme 15 rokov aby sme sa tu furt niekomu vysmievali? 20/30 rocný ludia tu budú riešiť takéto kokotiny?
@ladydoga Hm , áno napísanie statusu, že : "Ako by ste nazvali človeka čo trieska dverami?", je napríklad provokácia ako vyšitá.
Lebo to čo sa tam strhlo bola celkom naša vina , že áno. Ale inak ani ja nie som za to aby sa tu o ňom zakladali témy, ale nemám pocit, že by ho niekto akokoľvek provokoval.
Neviem, či sa zosype celý B., ale o ľudí, ktorí si na Kerrangovi doteraz značne honili ego a po jeho odchode by prišli o svoj "zaručený" zdroj, by som sa v celku obávala.
@plavam_zivotom šak jako, ja nehovorím, hentam sa fakt zasa opustil ako aj velakrát inde ale stačí mu raz napísať, že "hej, čo to zasa píšeš" a potom už fakt nemá zmysel ďalej s ním rozvíjať konverzáciu lebo to aj debil pochopí, že on si pôjde aj tak stále svoje, tak načo ho ďalej len "provokovať". Ignor a hotovo. Ja ho tiež ignorujem a nemám s ním problém, aj keď sa mi tiež rozum zastavuje, čo velakrát píše. Ale čakať, že nejaký "Birdz" a ludia v ňom ho osvieti a bude z neho zrazu úplne iný človek, je fakt naivná utópia. On už iný nebude len vďaka tomu, že doňho bude furt niekto pi*ovať. Takáto pseudopsychológia mu nepomôže.
Kebyže tak začnú ľudia riešiť svoje životy by bolo viacej dobra na tejto planéte ale chápem potreba sa vyvyšovať nad slabšie jedince je doslovne vrodená ale i tak priatelia skončíme všetci na tom istom mieste... Z hovna povstanes do hovna sa vrátiš treba sa len zbaviť zbytočného odporu a predsudkov
A hlavne sa, prosím Ťa, @admin ... poinformuj priamo u @Kerrang -a ... kľudne verejne, kľudne do TS-iek a spýtaj sa ho, aký má postoj ku tomuto fóru a prípadne aj na to, ako sa pozerá na mňa a či to tak by the way úplnou náhodičkou neberie oveľa viac v pohode ako celá mravokárna inkvizícia, ktorá kričí až vtedy, keď sa tu niečo zveličí a hyperbolizuje, všakáno.
Takže kľudne banánuj, prípadne banán vybav, pravda samozrejme zanikne odstavením jej nepríjemných hlásateliek, tak ako vždy v hostórii.
Zdravím Ťa, nech si ktokoľvek ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Lebo to čo sa tam strhlo bola celkom naša vina , že áno. Ale inak ani ja nie som za to aby sa tu o ňom zakladali témy, ale nemám pocit, že by ho niekto akokoľvek provokoval.
nepoznám ho, lebo ho nemám zablokovaného...
@ladydoga
Takže kľudne banánuj, prípadne banán vybav, pravda samozrejme zanikne odstavením jej nepríjemných hlásateliek, tak ako vždy v hostórii.
Zdravím Ťa, nech si ktokoľvek ...