@9 ja viem , na 56ke ....čí 46? teraz si nejsom isty, ale viem ze jedno je jetix a druhe nieco pikantnejsie...hmm.. ale velmi davno som si to nezapol tie rozpravky a tieto nove vecu uz ani nieviem co su...co je 1-4? najlepší bol Klíšťák na foxkidse este achjaj, to boly casy
hej pamatam na nazov FOX KIDS..ked behala reklama FOX KIDS FOX KIDS....skoda ze nam nejde Co je Andy je pecka...aj spi onky, ale tie som uz videla asi vsetky aj H2O sa mi paci, a? aj Traja kamarati a Jerry..asi polrok som to nevidela fnuk
inak btw, predtým sa to ešte volalo SuperMax, nie?
...ja to už nepozerám veľmi dlho, lebo všetky dobré veci z tade zmizli a dávajú tam samé trapošiny...
ale prosim vas vsetci co vravia ze nekukaju tak kukajuu...aj ja kukaam a co..:d a louie je naaaj.. ja wem ze som psychoo ale tak co uz.. a je to presne take ako ked ide chlap do lekarne kupovat viagru....tiez to samozrejme nie je pre neho ale pre nejakeho kamarata.... ha tak nekecajteee
pozeral som kym to bneblokli,doknca si to taham z netu. Phineas a Ferbes su super,aj to ma nejaku logiku,zaujimavy bol aj Americky drak..kedze v moznostiach som nikde nevidel Co je Andy tak aj to je super.
kedysi este na FoxKinds hodil Mad Jack the pirate...alebo nieco v tom zmysle. to bola najlepsia rozpravka vobec ale z tychto urcite Louie...Andy Anderson je uzasna postava
Ked som bol chory tak to som stale kukal... proste tie rozpravky su uplne detstvo ... ale nechapem preco su tam neni ovela stasie rozpravky ,,, hmm trieda cislo 402 a tak...
Je tam viac mojich oblubenych ale hlas mozem dat len jeden a dam ho sebe @17 SuperMax bola uplne ina telka ktora v roku 2000 skoncila vysielanie pretoze skrachovala. televizia FoxKids vysielala davno pred rokom 2000, len potom co supermax skoncil tak ho kablove televizie nahradili televiziou foxkids a foxkids zmenil 1.1.2005 nazov na JETIX
jeziiis..ako mi to chyba cau je jsem andy a forky delam rad..kdyz se muzu zasmat,to je prima den..zacne to scela nevinne,pak se to divne vyvine..co zase andy udelal ted? jsem nejlepsi,jediny v okoliii..co jeee andy? etc..
zda sa mi , ze naj je bud Naruto alebo Kral Samanu (Shaman-King).ale Co je Andy proste to nema chybu.Len naruto ma tu dost ... dabing az na Kakasiho tomu sedel.tak som hlasoval za Co je Andy
Uz nepozeram,lebo ten kanal zrusili(ale pozeral by som ho aj nadalej).Moj nasjoblubenejsi serial z Jetixu je Sonic X,tiez aj Pokemon,a tak trocha aj Naruto.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
...ja to už nepozerám veľmi dlho, lebo všetky dobré veci z tade zmizli a dávajú tam samé trapošiny...
najlepší je Andy
...je život s louiiim louiiiim louiiiim .....ale ajtak,tr.č.402 je naj
ale už nepozerám dávno...och
@17 SuperMax bola uplne ina telka ktora v roku 2000 skoncila vysielanie pretoze skrachovala. televizia FoxKids vysielala davno pred rokom 2000, len potom co supermax skoncil tak ho kablove televizie nahradili televiziou foxkids a foxkids zmenil 1.1.2005 nazov na JETIX
Americký Drak - dá sa to
Lazy Town-najvačšia pi*ovina,program pre retardou
Phinias a Ferb - neni to moc dobre
Kin Possible - pííí*ovina
život s Lousem - na to som sa vždy rád dival
Naruto - jedno z najlepších čo davali na Jetixe
Co je Andy ? - super
Pokémon - Najlepšie čo na Jetixe davali !!!
špionky - super tiež som sa rad nato dival
Tri Kamarati a Jerry - proste nema chybu
Keby že sa da hlasovať 2x tak by som hlasoval za Pokémon a 3 Kamarati a Jerry ,,, takto som hlasoval za Pokémon a som nato pyšný !