som jediný ateista, ktorému vadí Ježiško? keby som si fakt musela medzi nimi vybrať, tak jednoznačne Santa, čiže sv. Mikuláš po našom. alebo v detstve som bola naučená na deda Mráza.
ked sa to tak zoberie ako decko by som bol radsej keby mi darceky nosil tucny bradaty vyrehotany chlapik co sa vozi na lietajucich saniach ako nejake male cudo leziace v koliske cumiac somarovi a volovi do papule
Santa je moc vypasený a o Ježiškovi má každé decko inú predstavu a myslím že si ho nepredstavujú ako dlhovlaseho chlapa na kríži ale si ho predstavujú ako dajakého anjelika
od narodenia do šesť rokov som nemala šajnu čo je to ježiško....v Kanade všetci uznávajú Santa Clausa....iba ked som mala šesť tak mi mama povedala ako sa slávia Vianoce na Slovensku a že na slovensku nie je Santa Claus ale ježiško takže Santa Claus u mňa vyhráva
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
» www.birdz.sk/webka/fanklublb...
ale ja som tiež ako malá verila v deda Mráza.
žiadny Ježiško
žiadny Santa
proste dedo Mráz
a prečo ti vadí ?
a myslím si, že ak by tu bola možnosť Mikuláš, pomer by vyzeral inak, Santa je jednoducho príliš Americký a komerčný
a Santa je v skutočnosti Európan, ak si dobre pamätám.
Santa = americka komerkcna picovina
Stastne a vesele Vam vsetkym!
keď už tak skôr asi Ázijec
ja som si to pre istotu vygooglil
žil v ázijskej časti Turecka
No pre mňa rodičia a spol. Svojim prípadným deťom navrávať bulšity o Ježiškovi/Santovi/Dedomrázovi/Lietajúcej špagetovej príšere tiež nebudem