Verila som na Ježiška, ale potom mi kamarát povedal ( týmto Majka pozdravujem ), že Ježiško nie je a všetko majú na svedomí rodičia... strašný ojeb, ale strašný
A potom som to v návale hnevu povedala aj mladšiemu bratovi, nech aj on vie, kde tkvie pravda
asi do 6tich..potom som bola s maminou v obchode a kupovala darceky pre oca..povedala ze ich da jeziskovy aby mu ich doniesol..ibaže boli cely cas v obyvacke skryte
neviem či som verila na ježiška. Vlastne si nepamätám na nič také, že by som očakávala, ako mi ježiško prinesie darčeky, takže asi nie. Od kedy som schopná pamätať si vianočné sviatky, darčeky sme si vždy dávali jeden druhému bez toho, aby to niekto "zvalil" na ježiška alebo inú anjelsku bytosť
ked som bola mala a sedeli sme rodina doma pri vianocnej veceri,bola tma,pozerala som do chodby a videla som akysi tien prejst cez tmu...myslela som si ze to je jezisko a nesie darceky do obyvacky
ja si pamatam ze raz matka povedala ze dam tam tie darceky pod stromcek...ja som nechapala... ze akoze jezisko jej ich dal skorej a ptm uz som vedela ze jezisko nenosi..a trz mam mladsieho brata a tajime aj mikulasa aj jeziska booze
verila som na ježiška do tých piatich rokov. potom som sa od mamy dozvedela, že to ježiško nenosí darčeky, pol dňa som preto plakala a samozrejme som to hneď vyzvonila mladšej trojročnej sestre. a tej to bolo jedno bola rada že vôbec dajaké( dobre kvantá darčekov dostala
verila som do 5-6 rokov asi ..dokonca mna aj oblbovali rodičia ze ježiško nosí aj vianočny stromček a vždy ho o polnoci ked som spala stavali .. a mam mladsiu segru,kera bude mať 11,a praveze jej vravim ze neexistuje ale ona veri ze existuje ..trz dosel taky leták ze napis jeziskovi porad to schmatla a ide pisať..baby anabel,chou chou,barbie,..umirAM:d
Ja som veril asi do svojich 8 rokov? neviem viem že mne to povedal kamoš v škole že vydel rodičou ale doteraz rodičia sranduju že "ale ved to ježiško" a tak a ja sa furt dobre zasmejem
Verila som... do takých.. cca 6 rokov asi... no dozvedela som sa to od mojej drahej sesterničky, týmto ju chcem pozdraviť aa mám 9 ročného brata... a už neverí lebo mu to v škole povedali
ax oblbovali ma a riadne šak som bola najmladšia, no už nie som tak oblbujem mladšieho brata ale verila som na Ježiška kým mi nedošlo, že prečo stále oco odchádza prvý od stola a vyhovára sa, že "ide skontrolovať či už ježiško darčeky doniesol" a potom som počula šuchot balíčkov tak mi došlo, že to asi ježiško nebude a na Mikuláša som prestala beriť skoro, lebo som prichytila mamku raz asi keď som mala 7 ale ona ani nevedela, že ma zobudila vtedy šušťaním so sáčkami
áno ja som veril ale keď som mal 7 tak som nechcel zaspat chcel som sa presvecit ci je to pravda ale videl som mamu ako to tam dava a to iste j na Mikuláša hehe takže som prestal verit od svojich siedmich rokou
ja som verila neviem kolko som mala este som do skolky chodila. stromcek byval v obyvacke a jedli sme v jedlani a oco isiel do obyvacky po kameru a som sa ho pytala ze ci tam uz boli nejake darceky a on ze nie. a hned na to sme tam isli a uz tam boli a ja som sa rozplakala ze ako je to mozne...tak ma mamka odtiahla nabok a opytala sa ma ze ci si myslim ze by to jezisko za jeden vecer stihol vsetkym detom na svete poroznasat a je asi nie...ze tak to namiesto neho robia rodicia ktorym pozehna peniazky
no moj brat ma uz 6 rokov ci 7? no dobre to je nepodstatne. podstatne je to, ze sme mu to museli povedat, aby sa mu v skole nesmiali. po pripade, aby to nebolo pre neho sklamanie. ja ani enviem kedy som to zistil, asi som mal 5-6 rokov a videl som rodiov s balikmi behat. Oni si mysleli, ze som ich nevidel. ale ja som si myslel nieco ine
lol tak no ja nevem ja dajak sam som nato prisiel xD ale oco je take jak male decko xD LOL xD a vkuse hovori ze uz si napisal jeziskovi ja vkuse ze uz si trapny a podobne picoviny xD ma to sere minuly rok som ho aj natocil mobilom som dal mobil pod ponozku zapol kameru a natacal polhodinu a mam dokaz a on aj tak my to toci daleej xD pomooc
u nas nikdy nic take nebolo, ze jezisko..proste som dostala darceky a neriesila som ci je to od oca, mamy, bab(k)y, tety alebo niekoho vymysleneho, cize jezis(k)a..a nelutujem
aj neviem do kedy som verila ale viem že ked som mala tak 6 rokov už som neverila. lebo v škole som kamošovi hovorila že Ježiško nenosi darčeka a on mi hovoril nech ho neklamem Ale vôbec neviem ako som sa pravdu dozvedela.
moja segra ma 8 a ešte sa pred nou robime že darčeky nosi Ježiško ale či vie pravdu to netušim. (ale ona veri aj to že jej kamoška sa meni na morsku pannu takže aj na Ježiška asi veri.)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
A potom som to v návale hnevu povedala aj mladšiemu bratovi, nech aj on vie, kde tkvie pravda
fnuk
Ja som veril asi do svojich 8 rokov? neviem viem že mne to povedal kamoš v škole že vydel rodičou ale doteraz rodičia sranduju že "ale ved to ježiško" a tak a ja sa furt dobre zasmejem
moja segra ma 8 a ešte sa pred nou robime že darčeky nosi Ježiško ale či vie pravdu to netušim. (ale ona veri aj to že jej kamoška sa meni na morsku pannu takže aj na Ježiška asi veri.)