ja vam to deti poviem takto:
Jezisko je fake
Santa je len v Amerike tak sa po nich neopicme
Dedo mraz je rusku...nechceme dalsi zssr
takze vsetci dobre vieme ze darceky nosia rodicia
ja som dobrý Mikuláš, Santa Claus, Ježiško, Dedo Moroz. Len si bradu nechať narásť a pribrať zo dvesto kilo
Ale nie. Chytá sa ma akási silvestrovská nálada. Rodičia, sestra, brat a moja maličkosť. My si vystačíme. Nepotrebujeme pánov s bielou bradou a červenou kabaňou
@tomas no ja ani neviem, ale tak dufam nikto v nasej rodine uz nanho nastastie neveri (ani moj 9rocny brasko) ale ja stale verim ze aj ked neexistuje, mne nieco priesie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
len aby vám nezlivkidoval vianočný stromček, ktorý by pokladal za svietiaceho terminátora
Jezisko je fake
Santa je len v Amerike tak sa po nich neopicme
Dedo mraz je rusku...nechceme dalsi zssr
takze vsetci dobre vieme ze darceky nosia rodicia
novy riadok, jeden volny riadok
@tomas chyba! nechce mi tu dat komentar do viacerych riadkov...dava mi to tu jednoliato...pomoooooc
Jedna možnosť fakt horšia jak druhá ... Keby som mal už nasilu niečo "také" vybrať bol by to proste Mikuláš, ten je pomerne nezávadný ...
Hej a blbne asi kvôli tomu aj adresovanie príspevkov ...
Ale nie. Chytá sa ma akási silvestrovská nálada. Rodičia, sestra, brat a moja maličkosť. My si vystačíme. Nepotrebujeme pánov s bielou bradou a červenou kabaňou