Zdravím chcem sa spýtať ako je prezentované v kresťanstve ktoré neuznávam tak sa tam hovorí že ježiš sa obetoval pred 2tisickami rokov za naše hriechy? Pýtam sa niekto to od neho žiadal ? alebo čo ? Ved ak by to nespravil tak svet tak či tak by išiel do p
celé to ako si to sformuloval mi nehorázne vadí a to nie som kresťanka ale tak keď pozerám, že máš šestnásť takže z tvojej hlavičky ani nič inteligentnejšieho nemohlo vyliezť
ty kožuch zo zavináča, keď už máš jeblé otázky tak si najskôr zisti fakty ak už ti je zaťažko prečítať si bibliu kde je odpoveď na tvoju otázku. Neuznávaš niečo o čom vieš pol žaluďa z kokota a jeden chlp k tomu, ke´d sa takéto pýtaš
Ja viem, že je to len troll, ale niekto tu seriózny byť musí (aspoň by mal) a rozhodla som sa, že to budem ja.
Predstav si, že máš dieťa. Veľmi ho miluješ a záleží ti na ňom. A to dieťa by bolo závislé na alkohole a iných drogách a jedného dňa by sa predávkovalo. Už by umieralo, ale bola by tu šanca, že keď zomrieš ty-ako otec, tak mu život zachrániš. Každý milujúci otec by to pre svoje dieťa spravil spravil.
Tým, že sa tak vyjadruješ, či zo srandy, alebo vážne, robíš veľkú chybu a mal by si s tým prestať. Ale úplne vážne.
@treskac prečitaj si bibliu ale znamená to, že zomrel za kazdeho hriechy - aby mohli byt odpustené a aby kazdy mohol ist do neba kto ho prijme do srdca. keby to neurobil tak by nikto nemohol ist do neba a vsetci by zahynuli a isli do pekla..je to velka vec ktoru nikto iny nedokazal v dejinach a urobil to uplne dobrovolne..tak by ste si nemali z toho robit srandy.
teroreticky sa mozes "prijebat na kriz", lenze on sa nan nepribil sam, teoreticky mozes spravit nieco, za co by ta na ten kriz ""prijebali" (ak by sa teda nasiel niekto, kto take veci robi), no on nespravil vobec nic zle a urcite by za tebou nesli cele zstupy ludi tak, ako sli za nim
nie som ziadny "jebnuty fantik", ale toto forum ma fakt... zaujalo? nazvyme to tak, aby som ta prilis neurazil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
som zvedavá, kto bude mať na to nervy tentokrát.
Ježiš: "Bože, počuješ ma? Otče, to som ja, ty!"
@treskac ak to urobíš tak za tebou 2000 rokov pôjde banda fanatikov, a minimálne na 500 rokov zastavíš pokrok ľudstva
Ja na toto nemám nervy.
ty kožuch zo zavináča, keď už máš jeblé otázky tak si najskôr zisti fakty ak už ti je zaťažko prečítať si bibliu kde je odpoveď na tvoju otázku. Neuznávaš niečo o čom vieš pol žaluďa z kokota a jeden chlp k tomu, ke´d sa takéto pýtaš
A kamarátke som poslala TSku, opýtaj sa jej. Nechcela som sa s ňou hádať.
@cathy fajn
@treskac dúfam, že ti je jasné, že si týmto hlbokym výrokom potopil iba seba
Predstav si, že máš dieťa. Veľmi ho miluješ a záleží ti na ňom. A to dieťa by bolo závislé na alkohole a iných drogách a jedného dňa by sa predávkovalo. Už by umieralo, ale bola by tu šanca, že keď zomrieš ty-ako otec, tak mu život zachrániš. Každý milujúci otec by to pre svoje dieťa spravil spravil.
Tým, že sa tak vyjadruješ, či zo srandy, alebo vážne, robíš veľkú chybu a mal by si s tým prestať. Ale úplne vážne.
teroreticky sa mozes "prijebat na kriz", lenze on sa nan nepribil sam, teoreticky mozes spravit nieco, za co by ta na ten kriz ""prijebali" (ak by sa teda nasiel niekto, kto take veci robi), no on nespravil vobec nic zle a urcite by za tebou nesli cele zstupy ludi tak, ako sli za nim
nie som ziadny "jebnuty fantik", ale toto forum ma fakt... zaujalo? nazvyme to tak, aby som ta prilis neurazil
Ale prečítaj si aspoň jedno evanielium napr. podla Jána.( A ak sa doň pustíš a nechápal by si niečomu tak mi napíš a pokúsim sa ti to vysvetliť)
Však máš hlavu porozmýšlaj! Veď na to máš rozum aby si rozmýšlal!Veď tá odpoveď je jasná (pre niektorých až príliš a preto ju nevidia)!
A nie nerobte si z toho srandu.