Ahojte chcela by som sa spýtať či tu je niekto kto tu študuje a ako to je s ubytovaním, či je lepšie bývať na Hviezdoslavovej ulici alebo na Novomeského. Chcela by som ísť na tú Hviezdoslavovu ale počula som, že vraj tam bývajú väčšinou staršie ročníky a
boe man tu seci na tu farmaciu prehovaraju ale ked ja nwm mna viac laka to co je tazsie sak ete stale neni jasne kam pojdem do buduceho tyzdna sa rozhodnem
a celkovo, daj si otazku? preco viac ludi ide na medicinu a nie farmaciu?lebo farmacia je tazsia,ta chemia,ale podla mna zaujimavejsia. Ak by si mala otazky, tak mozes mi do TS napisat. Drzim palce pri rozhodovani.
medicína je, si myslím, ťažšia, a ľudia tam chodia, lebo to proste asi chcú, alebo vedia, že je to praktickejšie povolanie, predsa len, možeš vedieť načo je ten liek, bez papiera od doktora sa naňho budeš len pozerať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
A neda sa povedať, čo je ťažšie. Celkovo vraj farmácia je tazsia,ale to je individualne.
Ja som si tymto presla minuly rok a nemenila by som