Potrebovala by som pocut par objektivnych nazorov na taky problem. Minuly rok som sa hlasila na JLF ale skoncila som tesne pod ciarou, teraz chodim na biologiu na Komenskeho. Nie je to najhorsie, ale mojim snom je ta medicina. Podla vasho nazoru ma vyznam
môj spolužiak z gympla študuje farmáciu, tak možno by ti aj k medine vedel viac povedať @majo325 a aj to mi príde dosť náročné a straaašne veľa učenia.. ja keď som videla tú kopu kníh, tak som bola happy, že nám na matfyze stačia jedny skriptá, kt. som ešte stále ani neotvorila
mám kamošku na medicíne a tiež tam chcem ísť... videla som tie neskutočné kopy kníh a informácií, ktoré sa treba naučiť a skúšky a tak, ale vôbec ma to neodradilo, práve naopak... veľmi sa teším na výšku a na to, že konečne spoznám do detailov človeka, pretože ma to všetko fascinuje a neskutočne baví a myslím si, že ak si podobne zanietená ako ja, tak by si to mohla zvládnuť
ja som nespravila minuly rok, chodim na biologiu do viedne a sem uz na medinu urcite nepojdem tento system biflos sa dostane a ten, ktoreho to naozaj zaujima len sa nevie az tolko biflit sa mi nepaci
ak je tvojím snom medicína tak určite to skús znova a určite to zvládneš, len sa jednoducho budeš musieť viac učiť, ale podľa mňa by sa nemalo preháňať zase s tým, že na medicínu chodia samí géniovia, to je neskutočná hlúposť, veľa mojich bývalých spolužiakov je na medine a sú v prvom ročníku a nevidím, že by boli stále len za knihami, len sa musia učiť každý deň a viac
presne tak,ako je spominane vyssie,ak chces ist na medicinu,tak chod ale tiez mam par spoluziakov,co su na prifke,leb ich nevzali...ale ked budes na medicine,budes sa musiet vkuse ucit...ak budes sikovnejsia,budes mat aj cas na zabavu
Ak je tvojím snom medicína choď si za tým, ja tento rok sa chystám na prijímačky a ak by ma nevzali určite skúsim aj druhý krát, za pokus nič nedáš a ohľadom školy, čo som čítala a počula od kamarátok a známych čo tam študujú.. áno je to ťažké, ale to je každá medicína, ale keď chceš baví ťa to a nerobí ti problém učiť sa nemal by byť problém, som z Martina a stále vidím v meste medikov a nie je to tak, že by ani von nechodili a boli len na intrákoch,....No a k tomu IQ ešte niečo zvládnu to aj ľudia s priemerným IQ to že tam sú samí géniovia nie je pravda....určite nie....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov