Myslite si, že jesť biely jogut (aktivia) s čerstvym ovocim (jablka, banany, čučoriedky....) na večeru v podstate každy deň je zdravé? niekde som čítala že na večeru sa jogurty nehodia. Čo si o tom myslite?
Celá tá "kampaň" okolie Activie je na smiech... Ide to neskutočne do peňazí, a jediný účinok, ktorý Activia má je, že sa z nej tak akurát dobre poserieš...
@6 no a ja som zas počula, že na večeru sa nemajú jesť bielkoviny, pretože sa horšie trávia a na večeru by sa malo jesť niečo lahké ale inak dobrá otázka, snáď tu niekto napíše aj odpoveď
@gabushhello ovocie by som nejedla, malo by sa doobeda, ako spominali ludia, sacharidy su tam a mlieko a take veci sa tiez dlho travia.... radsej zeleninu vecer, ale maly biely jogurt si myslim, ze nie je zly
Jesť Activiu je celkovo dobrá blbosť ten chemický odpad z francúzkych chemičiek radšej sa mu vyhýbať nemá dokonca ani poriadne napísané zloženie. Bohvie čo do neho sypú. Radšej slovenské produkty.
podla mňa by si mala na večeru normálne jesť a nie len jogurty s ovocím.. základ je jesť často a pravidelne aby si si nespomalila metabolizmus, keď chudneš
najlepsie co moze byt na veceru je syr alebo nesladky tvaroh v akejkolvek forme ( nizkotucny alebo cottage cheese alebo iny vyrobok z tvarohu) z dvoch dôvodov. za prve obsahuju vapnik ktory sa v noci najlepsie vstrebava a za druhe obsahuju dlho travitelne bielkoviny
Ide o to,že mlieko a ani jogurty by sa na večer nemali,lebo strašne viažu hlieny, človeku sa ťažko dýcha a v noci sa mu zlé spi, poprípade sa aj dusí.. vysvetľovala mi to alergologička
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
k tym jogurtom sa vyjadrit neviem, ale viem ze aj z laktozy sa dost nabera
Laktóza je sacharid...
Aj tak si telo premení látky tak, ako sa mu hodí. Teda príjem nadbytočnej energie v akejkoľvek forme môže viesť k priberaniu.
@epedo syr určite nie tvaroh uznavam