chodievaj niekam do spolocnosti, s kamaratmi do barov,na diskoteky... hlavne treba mat otvorene oci a netalcit na nic,prost sam si povedal,ze si rad sam sebou,tak taky ostan a urcite prijde ten spravny okamih ked stretnes tu spravnu a potom nebudes vahat a pojdes do toho.
Akože 17 nemám ale neviem či by to zmenilo pohľad na situáciu....čo som čítala rôzne fóra tak som sa dozvedela že baby okolo 17 a 18 rokov už hľadia iba na to či je chalan finančne založený a tak....
Mne osobne by to bolo jedno...ja mám rada keď má chalan zmysel pre humor to je pre mňa dosť a proste bu´d sám sebou..nemeň si úšes ani oblečenie..vyzeraj ako chceš a rob to čo chceš ona si ťa raz nájde
No vela "bab" sa tu vyslovilo, ze maju rady neznych rebelov, mozes skusit k jednej dojst s 10-dnovym strniskom a kvetinou a zadeklamovat "Ruza!! Pre... ruzu!"
treba chodit medzi ludi...ale nesustreduj sa len na to ze chces babu, ono to pride samo, viem ze je to osuchane ale asi pravdive...a nemusis sa menit to co sa paci jednej sa druhej pacit nemusi...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Mne osobne by to bolo jedno...ja mám rada keď má chalan zmysel pre humor to je pre mňa dosť a proste bu´d sám sebou..nemeň si úšes ani oblečenie..vyzeraj ako chceš a rob to čo chceš ona si ťa raz nájde