Mna ani nenapada vhodny trest pre neho...možno nech ho v tej vaznici ošuka nejaky tučny neger s velkou kládou...ale myslim,že Fritzl by mal aj z toho potešenie....
jeho pripad slleduujem odkedy sa zjavil v mediach a strasne ma poburuje. Elizabeth (dcera) dodzubal cely zivot, nehovoriac o jej detoch .. trest smrti? nie, to by z toho ten bastard unikol velmi velmi lahko. Ja by som ho drzala v malickej cele o chlebe a vode, a kezdy den by som k nemu pustila navstevu skladajucu sa z niekolkich veznov aby sa s nim trochu "pohrali" aby aspon z cast vedel ako bolo jeho dcere.
A nech mi nikto nevravi ze si za tych 24 rokov nic nikto nevsimol. Najomnikom zakaz chodit na zahradu pod ktorou bola pivnica. Kedze to bola podmienka pre pod najom, tak dobre, beriem. Ale ked im zakazal chodit do suterenu do pivnice? Keby to vyslovne zakazal tak to muselo byt aspon trochu podozrive. A jeho zena ?! Ked sa stratila dcera tak nic nerobila. Na policiu to nenahlasila. Moja mamm hysterci ked jej nedam vediet ked som dlho prec nie to 24 rokov. Tak isto ked chodil nakupovat a vykladal nakupy pre deti.
Dufam ze velmi pomaly budet hnit vo vezeni !!!
A nebola by som proti ani keby davali cely sudny proces v telke. Urcite by som si to pozrela.
Svoje skutky si už isto uvedomil a aj oľutoval (a keď aj nie tak aj tak je to jedno), dcéry budú mať život tým isto poznačený a ostatní ľudia budú ním aj tak rovnako znechutení...
@28 nemozes ziadat humanny trest pre cloveka ktory 20 rokom znasilnoval svoju dceru v pivnici..
neverim ze to dievca sa niekedy zacleni do spolocnosti.. cely zivot pre nu skoncil presne vtedy, ked v mysli jej otca vzklicila myslienka na ten strasny cin..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
chúďatká psy
trest smrti...skoda, ze v Rakusku nie je . Takehoto cloveka zivit do konca jeho zivota z dani ludu...
skaredy je na pohlad, uplny pohlad psychopata...
potom daj vediet, ako to dopadlo
A nech mi nikto nevravi ze si za tych 24 rokov nic nikto nevsimol. Najomnikom zakaz chodit na zahradu pod ktorou bola pivnica. Kedze to bola podmienka pre pod najom, tak dobre, beriem. Ale ked im zakazal chodit do suterenu do pivnice? Keby to vyslovne zakazal tak to muselo byt aspon trochu podozrive. A jeho zena ?! Ked sa stratila dcera tak nic nerobila. Na policiu to nenahlasila. Moja mamm hysterci ked jej nedam vediet ked som dlho prec nie to 24 rokov. Tak isto ked chodil nakupovat a vykladal nakupy pre deti.
Dufam ze velmi pomaly budet hnit vo vezeni !!!
A nebola by som proti ani keby davali cely sudny proces v telke. Urcite by som si to pozrela.
Svoje skutky si už isto uvedomil a aj oľutoval (a keď aj nie tak aj tak je to jedno), dcéry budú mať život tým isto poznačený a ostatní ľudia budú ním aj tak rovnako znechutení...
olutoval? to asi tazko
@22 a co takto stary rusky trest: zviazaneho ho dat do diery plnej vsi, blch atd... Zblaznil by sa a nakoniec umrel...
A nebude náhodou rovnako nehumánne dať ho do tej diery plnej vší, bĺch atď.?
neverim ze to dievca sa niekedy zacleni do spolocnosti.. cely zivot pre nu skoncil presne vtedy, ked v mysli jej otca vzklicila myslienka na ten strasny cin..