Elán sám o sebe je super skupina ...a Ráž...pred tou nehodou sa mi zdal sypatickejší...teraz je to skôr len whisky a cigara...a so spevom už na tom tiež nie je najlepšie...
no raz je fakt arogantny sedlak aspon co som pocul od ludi, ktori sa s nim stretli, ze vlastne bavit sa s nim nebolo moc o com.. spevak to je/bol dobry ale je to proste geroj
ano je pravda, ze mu slava stupla do hlavy... a tak, ale ked su taki slavni a dobri .. niet sa trocha comu cudovat... aj ked z tej jeho arogancie by mohol trocha ubrat ...
pre mna zostanu ich pesnicky stale uzasne a neviem ako to mam nazvat ( zabudam sa vyjadrovat, teda ak som to niekedy vedela) nadcasove? to som asi prehnala .. proste hudba meho mládi a stale pre mna tie pesnicky budu nieco znamenat a evokovoat vo mne toho vela ...
@n0win0u viac som si ho povahovo začal všímať v tej šou Elán je Elán (tuším tak sa to volalo), kde na rozdiel od Ráža a Baláža nijako "nemachroval" ani nedával dolu súťažiacich, ale správal sa milo a normálne
@bluepanter no raz a balaz.. tito dvaja fakt, zjedli cely svet asi
a veru on vobec taky nie je.. normalne som sa s nim rozpraval asi 5minut a absolutne normalny clovecisko proste to je a teda vsetci vieme, kto robil najlepsie songy z elanu napr
@bluepanter nie studoval som na FEIke v BA a on poskytuje celu aparaturu na nejake merania a bol si bud po to, alebo to priniesol alebo nieco.. tak pred skolou bol a my sme boli na cige prave
Výborný spevák...a k jeho charakteru, zdá sa mi skromný...nestrká sa tam, kam ho netreba, nepretvaruje sa...a to by aj stačilo, jeho takzvaná arogancia ma v podstate netrápi. Inak som v lete videl tento rozhovor a to ho asi vystihuje.
Pocuvam ho od malicka.Kazda jedna pesnicka od neho ma nieco do seba.Vzdy pocuvam radsej tieto starsie pesnicky ako sucasnu hudbu.A Jozo je svojsky,jedinecny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
ale urcite priniesol dost do slovenskej hudby, samozrejme spolu so skupinou Elán.
Z Elánu mám najradšej Vaša Patejdla.
Ako pre mňa je to, čo sa muziky týka, človek, ktorého nesmierne uznávam.
Ale je mi sympatický aj ako človek.
čojaviem...k nemu konkrétne nemám žiaden vzťah...ale elánovky počúvam velmi rada hlavne teraz ked' som mimo SK
Proste preto že zo seba seká machra a ťažkého chlapa keď ním fakt nie je.
tak obdobie do mojich 10 rokov bolo zaelánované.... ale Joža som moc rada nemala,.... skoro vždy len Patejdla .....
Ja ho len pokladám, za jedného z mála ľudí z tejto brandže, ktorý sa nepretvaruje jak chuj.
pre mna zostanu ich pesnicky stale uzasne a neviem ako to mam nazvat ( zabudam sa vyjadrovat, teda ak som to niekedy vedela) nadcasove? to som asi prehnala .. proste hudba meho mládi a stale pre mna tie pesnicky budu nieco znamenat a evokovoat vo mne toho vela ...
a veru on vobec taky nie je.. normalne som sa s nim rozpraval asi 5minut a absolutne normalny clovecisko proste to je a teda vsetci vieme, kto robil najlepsie songy z elanu napr
@n0win0u a pri akej príležitosti si ho stretol? na nejakom koncerte?