Takže, mňa by len tak troška zaujímalo, čo máte všetci proti Justinovi Bieberovi čo vám na ňom tak moc vadí lebo ja to že jako vážne , totálne moc nechápem
Mne sa nepáči jeho hudba... a zdá sa mi namyslený (viem, nepoznám ho a podobne, ale skrátka mi príde nesympatický)... Asi toľko
P. S. Ale nedaj sa tým znechutiť... aj ja počúvam kopu spevákov, ktorých ostatní neznášajú a je mi to fuk Len sa nimi nenechaj vytočiť, to je celé
Ja ho mam uplne u riti. Vadi mi ale, ze istu dobu som o nom pucul vsade, kam som sa pohol, az sa mi zhnusil. Teraz ho vnimam ako gycoveho blbecka, co sa tvari ako nieco stokrat viac, nez v skutocnosti je. Ved ten clovek (dievca, hermafrodit, neviem mu priradit pohlavie) nedokazal ABSOLUTNE NIC. Jedinec s nulovym talentom, akych sa po svete motaju milardy, ktory mal proste len stastie. Okrem toho je mi vrcholne nesympaticky.
že ho človek vníma, aj keď v živote nevidel jeho klip
a že nerobí hudbu
a že to musím počúvať v istej skupinke ľudí
ale aj tak mi viac vadia jeho fanušičky než on sám, ak sú ešte priafektované a prídem niekde a začnú to tam rozoberať..
a potom je to už len tá vrodená averzia voči tomu, že si uvedomujem, že nechcem žiť medzi takými ľuďmi ktorí to počúvajú ... takže ho za to hejtujem že to vynorili na svet s jeho ksichtom
no a že mi je vrcholne nesympatický o tom ani nehovorím, prosto je to ten typ človek s charakteristickou vložkou povýšenectva, a všetkého možného čo mi na ľuďoch sympatické nepríde - a on je tým nositeľom
Mne on osobne nevadí. Je mi ukradnutý celý aký je. Len jeho hudba je pre mňa odpad. Nenašla som od neho jednu jedinú pesničku, ktorá by sa mi páčila a to som sa skutočne snažila.
Osobne tomu vecnemu hateovaniu tiez nerozumiem, ludia uz nevedia co so svojimi zivotmi, preto sa vecne drbu do zivotov ostatnych. Ja proti nemu nic nemam, nestaram sa ani nie som jeho fanusikom, ale jednoducho nemam potrebu ho len tak pre nic za nic urazat.
Neviem osobne nemam potrebu nenavidiet ludi hlavne koho nepoznam ale konkretne k Justinovi neriesim ho ako osobu nejak extra ale je pekny a paci sa mi jeho hudba co je dost cudne pretoze absolutne to nie je moj styl pocuvam dnb, vacsina ludi mi ani neveri
to ani nerobil justin sám, ale jeho fanúšici a odporcovia, prečo mi to liezlo na nervy, sám osebe mi vadí rovnako ako jožo ráž. random hudobník proste, môžem a nemusím počúvať. trhá žily? netrhá. ale keď začnú tie priblblé komentáre všade naokolo, a teraz sa nevieš rozhodnúť či fanúšikovia alebo anifanúšikovia dávajú sprostejšie...tak hm...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
P. S. Ale nedaj sa tým znechutiť... aj ja počúvam kopu spevákov, ktorých ostatní neznášajú a je mi to fuk Len sa nimi nenechaj vytočiť, to je celé
že ho človek vníma, aj keď v živote nevidel jeho klip
a že nerobí hudbu
a že to musím počúvať v istej skupinke ľudí
ale aj tak mi viac vadia jeho fanušičky než on sám, ak sú ešte priafektované a prídem niekde a začnú to tam rozoberať..
a potom je to už len tá vrodená averzia voči tomu, že si uvedomujem, že nechcem žiť medzi takými ľuďmi ktorí to počúvajú ... takže ho za to hejtujem že to vynorili na svet s jeho ksichtom
nie je pekný, má škaredý hlas a teda jeho piesne sa nedajú počúvať + v niektorých veciach je fakt trápny - toť vše....