Máte nejaké dobre tipy kam ísť s polovičkou na dovolenku ku moru? Minulý rok sme boli v Egypte, tam bolo bombovo. Teraz sme rozmýšľali nad Gréckom, ale neviem či je to dobrý nápad kvôli tej kríze. Mohli by ste poradiť kam do Grecka, alebo niekde inde, kde
Záleží koľko chcete investovať. Ja som bola na Kréte, Kose, Rhodose, Chalkidikách a vsade som bola spokojná. Ale po tom čo som zazila dovolenku v Turecku uz nikdy by som si nevybrala europsku destinaciu ak sa chcem len tak vyvalovat pri mori
bola som tam pred mesiacom a pokial sa nezúčastnuješ verejných zhromaždení, nechodíš tam kde netreba, šanca ohrozenia nie je väčšia ako tá, že ťa doma zrazí auto. Pre pracujúcich egypťanov je turista niečo ako poloboh, egyptské hotelové komplexy sú vybavené tak, že ak nie si vášnivý cestovateľ a spoznácač pamiatok, nemáš dôvod prejsť za brány hotela. A v hoteli sa ti prakticky nemá čo stať, samozrejme teroristi ťa môžu zastihnúť aj v lodnýnskom metre, nie len v egyptskom hoteli A keby niečo, vždy som chcela aby po mňa prišiel vládny špeciál
skvelá dovolenka sa dá spraviť aj na Slovensku... Ale samozrejme naša krajina je skôr pre aktívnych cestovateľov, turistov a dobrodruhov. Také Štiavnicke vrchy a temné lesy plné divočiny okolo Sitna majú aspoň trochu podobnú atmosféru ako rumunská Transylvánia.. Nič pre lenivých dovolenkárov milujúcich opaľovanie v luxusnom rezorte
Ísť do Egypta a zavrieť sa v chránenom letovisku... ? Nejak potom nechápem ten zmysel cestovania tak ďaleko. Opaľovať sa predsa môžem aj na záhrade a kúpať sa dá aj na termálnych kúpaliskách. Ak už cestujem tak to tam chcem spoznať se vším všudy a hlavne zamiešať sa medzi domorodcov nech spoznám krajinu a jej obyvateľov do detailov
Inak taký dobrý typ na pasívnu dovolenku je napríklad Čierna Hora (ubytko je lacné, platí sa eurom, more je relatívne čisté a chodí tam málo ľudí)
podla mna chorvatsko by bolo uplne v pohode, aj za mensi peniaz...ale ak ti teda ide o velku exotiku tak potom napr karibik, kanare, maledivy, thajsko a pod
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
My sme boli v Retymhno Willage, žrádlo bombové, pláž kúsok od hotela (30 metrov?), obchodíky z každej strany tak do 15 kilometrov..
Odporúčam, najlepšia dovolenka
niečo iné.........Ľudia sledujte aj spravodajstvo a nie len BULVÁR !!!
Ísť do Egypta a zavrieť sa v chránenom letovisku... ? Nejak potom nechápem ten zmysel cestovania tak ďaleko. Opaľovať sa predsa môžem aj na záhrade a kúpať sa dá aj na termálnych kúpaliskách. Ak už cestujem tak to tam chcem spoznať se vším všudy a hlavne zamiešať sa medzi domorodcov nech spoznám krajinu a jej obyvateľov do detailov
Inak taký dobrý typ na pasívnu dovolenku je napríklad Čierna Hora (ubytko je lacné, platí sa eurom, more je relatívne čisté a chodí tam málo ľudí)