Ahojte.. Chcela by som sa spýtať, že či je tu niekto, kto počúva K-pop. Chcela by som založiť tanečnú skupinu, ktorá by robila Covery na rôzne songy od Kórejských skupín a podobne.. Mal by niekto (len tí čo počúvajú K-pop alebo J-rock) záujem?
No ja tancujem rok.. A chcem tú skupinu založiť preto, aby sme všetci tancovali na to, čo nám baví, nie ako u nás na tanečnej to čo ma moc nebaví.. Tak sa už len zdokonaľujem.. a videá by určite boli
@ayshe Ahooooj Som chlapec a počúvam K-pop a J-pop/rock už niekoľko rokov, takže ma zaujala táto téma... nie som žiadny buzerant, aby bolo jasné ano? No bohužiaľ tancovať nevím ani spievať, takže zo mňa osoh nebude Ak sa ti podarí niekoho zohnať a spravíte prvé video, tak šup sem , rád si ho pozriem
ale žieľ som ľavá ako JA (neviem,ešte som nevidela niekoho tak anitanečného)
ale nepoznám veľa ľudí ,čo -počúva k-pop a nebodaj ešte j-pop (takého človeka eštš nepoznám) ale @lilmishka (prepáč za označovanie ) počúva tiež,ale či by do toho išla
Awwww veľmi rada by som sa pridala do tej skupiny Sama som uvažovala o založený nejakej a som rada že som narazila na niekoho kto by mal o to tiež záujem
Ahoj ahoj, ja som zo Žiliny... Veľmi ma tato tema zaujala... Do K-popu som sa zamilovala mozno pred pol rokom... Ale co sa tyka tancu a spevu sa venujem uz 14 rokov ... Zacala som ako decko folklórom... Co sa tyka spevu ale aj tanca. Uz len z toho vypliva ze niesom ziadne tanecne drevo... Ked som skoncila s folklorom, tancovala som si doma ale aj s kamaratkami v skole na POP, DNB, TRAP ap... Velmi by ma potesilo keby som uz nasla konecne nejaku K-popovu skupinu v blízkosti. ☺✌
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Kedže tancujem mrte rokov, tak viem,že toto je
No ja tancujem rok.. A chcem tú skupinu založiť preto, aby sme všetci tancovali na to, čo nám baví, nie ako u nás na tanečnej to čo ma moc nebaví.. Tak sa už len zdokonaľujem.. a videá by určite boli
Samozrejme že pošlem.
-ak nájdeš 10 ľudí v okolí,ktorí to počúvajú budeš mať obrovské šťastie
- ak budú traja z nich vedieť tancovať, bude to fakt mega obrovské šťastie
a traja na tanečnej to teda nie je bohviečo
No a ak mi chceš povedať,že nemusia vedieť tancovať, tak ja ti poviem, že musia vedieť ,inak to nemá vôbec zmysel, kto je drevo drevom zostane
ale žieľ som ľavá ako JA (neviem,ešte som nevidela niekoho tak anitanečného)
ale nepoznám veľa ľudí ,čo -počúva k-pop a nebodaj ešte j-pop (takého človeka eštš nepoznám) ale @lilmishka (prepáč za označovanie ) počúva tiež,ale či by do toho išla
potom aj ja chcem vidieť