strašne dlho som premýšľala nad tým, že dám možnosť metalistka, ale potom som si uvedomila, že sa nechcem hádať do jedného vreca s istými indivíduami, ktoré sa tuná na Birdzi tak označujú... tak radšej takto...
Ale aby som bola teda zaškatuľkovaná, tak okrem toho, že mám občas dosť "staromódne" názory som drsná ako šmirgľový papier, lebo počúvam rôzne druhy kovov a dakedy ma chytajú pseudoromantické nálady a nehanbím sa to priznať (niekedy Viac to skompetňovať nebudem, nie som ani ružová, ani peroxidka
Niečo medzi puritánkou (lebo nepijem a nefajčím, človek si na posmech časom zvykne), romantičkou (hoci čím ďalej tým viac sa zo mňa stáva realista) a ďalšími nedefinovateľnými kategóriami
vyzorovo som podla mnohych EMO, som zla a zakerna, bijem chalanov co ma naseru a kebyze chcem napriklad grgat nasilu tak to viem lepsie nez chalani. ale na verejnosti to nerobim, je to neesteticke. smejem sa na kazdej kravine a vela ludi ma povazuje za zhulenu a nenormalnu. pritom velmi malo ludi vie ze vnutri som citliva, romanticka a ze neberiem zivot na taku lahku vahu ako sa snazim tvarit..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
85 komentov
K téme: ako sa k tomuto došlo, tak som povedala akurát toľko, že k ružovučkým by som sa nezaradila a iné škatuľky mi nenapádajú
@biancadetolle Kto ti platí za reklamu mojej osoby?
Mimochodom nič také si nepísala za čo by si sa mala cítiť hlúpo.
a ten @ nevadí
...tento nezmyselný príspevok je pre @mielikki @6
@mielikki daj Béluškovi ultimátum, že keď ťa bude spamovať, tak... uff a už neviem
@majuri celkom zaujímavé
@pershing363 Lukáško a čo?
najskôr drsný rockový cukrík s ružovými okuliarmi
Papa idem hajať
alebo žeby
just fór (just fór)