Neviete, kde by som mohol nájsť nejakú peknú kabelku pre mladého muža?
Pretože už neviem kam mám všetky tie veci dávať, mobil, iPod, peňaženka, kľúče, vreckovky, poprípade iné maličkosti.. a kabelka je asi najlepším riešením
@cabicabi - heh tak toto si trafil , ,tzo som ale inak dlho nevidela priatelov,prečo už nebývajú,bno dlho zas tak dlho to nebolo na prime ich stále reprízujú ale už dlho nič, nemám čo pozerať ,aj ekd to už poznám naspamať ,je to stále dobré
@tomas .tože si myslím že to má iný názov ,lebo kabelka ,to sú teda podla mňa len tie tašky čo nosia ženy ,ale hej sú aj také tašky pre chlapov že niečo jak kabelky,ale tiež nemám pocit že sa ot tak volá ,znie to smiešne =D
@dieromantic zrovna včera som pozeral tú časť..tak som ju mal v hlave ešte ..my už Primu nemáme, takže ani Priatelia už nejsú..ale tiež už ich mám napozeraných a to v niekoľkých jazykoch ..po anglicky, nemecky, česky, slovenky
@cabicabi - heh tak aj ja to už mám napozerané vo všetkých možných jazykoch,ale to len tak že napr. ked som bola v taliansku a šlo to v telke tak som to kukla šak už to poznám naspamať čo vravia,alebo ked to ide na nejakom zahraničnom programe,tak primu ani my nechytáme ale naštastie máme satelit a tam ide ,ale fakt to už dlho nebolo ,ale presne si tú časť pamatám ani si tú ukážku nemusím pozreť aleob sa niekedy popredu smejem na vtipoch a hláškach čo sú tam ,niekedy nechápem jak sa možem smiať natom ked viem čo sa tam stane,ale nevadí ,je to dobré =D
ale k veci..ruksak ti nestačí??..je to aj praktickejšie..nikde ti to nezavadzia, máš obe ruky voľné..ja chodím všade s ruksakom, aj keď ho mám prázdny tak v ňom nosím peňaženku, kľúče, mince, žuvačky, bordel a kopec iných vecí..
lol... telefon, zuvacky, vazky, do jedneho vrecka.. Kluce, tabak, filtre do druheho vrecka.. Penazenka na zadok a nemusim zo seba robit buzeranta a nosit kadejake kabelky
murcatko moje zlate a nemyslel si ty taku kabelku - kadidelnicu, ako nosia farari a sa im z nej kadí !!!!!!! a druhy ho upozornuju : pupus kabelka ti horí !!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
lebo kabelka sa to určite nevolá
tak to opravujem na tašky, kabelka nie je asi ten správny výraz
inak ja som také dačo dakedy od starej mamy (po starom otcovi) dostal. ale nikdy som k tomu nejak neprešiel, ani neviem kde to je...
pravdupovediac, ja som ešte v ruksakovom období ruksak mi vyhovuje viac...
[/IMG]
dnu mozes mat aj vak s vodou niekedy prakticke
nieco taketo (bez tej prilby )
Vernostné karty, Zewy, pero, igelitku, ibaže moja kabela je taká že listová, takže aj keď pôsobí dosť veľko, takmer nič sa do nej nevmestí.
Tašky cez plece sa mi osobne veľmi páčia, je to pohodlné a vyzerá to dobre, jednu nosím do školy.
Inak bral by som niečo takéto.
dufam, ze nechces tak dopadnuť....filip