Prídete do kaderníctva, ste objednaný všetko v pohode... No ešte pár dní pred strihaním sa rozhodnete že chcete zmenu, prípadne si zoberiete fotku v mobile so sebou. Vstúpite do kaderníctva (kde vás už poznajú lebo tam chodievate
tak si asi teta Blondee myslela ze to chce ako vzdy. On je blby ze tam len ducal a nic nepovedal. Bolo to sice od kadernicky neprofesionalne, no mal sa ozvat, nie? Takto platil a dostal nieco co nechcel. Takze je to z velkej casti jeho chyba
v podstate na tom majú vinu obaja.. pri nej by sa patrilo spýtať ako si to praje aj keby tam chodí pravidelne.. a on zasa mohol otvoriť ústa, inak to kaderníčka nemala odkiaľ vedieť .. ale tak.. našťastie vlasy dorastajú rýchlo
@niicol v prvom rade sa nauč písať ako človek a v druhom rade to nemení nič na fakte, že si založila takéto nezmyslené fórum čo znamená že si budem naďalej stáť za tým čo som napísala v @12
@klaudiqaaa robíš mi nervy vieš o tom? A čo píšem ako ty? sorry neprosím si Zaujímavé že všetci pochopili ale ty né.. no čo si mám myslieť ? radšej nič... človek sa tu pýta na názor a ty tu hneď nadávaš... Neviem prečo by som mala byť piča.. za to že pridám fórum do ktorého si ty napíšeš názor? trapas.. ale nevadí. keď sa ti niečo nepáči tam si komentuj iné veci, napríklad svoju povahu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a teraz sa tu sťažuj LOL
buď si tak sprostá alebo len piča.
@klaudiqaaa robíš mi nervy vieš o tom? A čo píšem ako ty? sorry neprosím si Zaujímavé že všetci pochopili ale ty né.. no čo si mám myslieť ? radšej nič... človek sa tu pýta na názor a ty tu hneď nadávaš... Neviem prečo by som mala byť piča.. za to že pridám fórum do ktorého si ty napíšeš názor? trapas.. ale nevadí. keď sa ti niečo nepáči tam si komentuj iné veci, napríklad svoju povahu