mňa striháva jedna kaderníčka, tá mala na posledy volno tak som šiel inde, tam mi to dojebali, vlastne nikdy to nebolo tak ako som vždy chcel, ale od minulajška osm si povedal že sa budem strihávať sám a basta !
ja chodim do senca do Loreal kadernictva pri restauracii Marathon tam su dobre kadernicky a ked sa mi uces nepaci nemam problem povedat nech to upravi do mojich predstav ved na to som tam isla
Ja to striedam, lebo ešte nikdy som nešiel odtiaľ spokojný..... možno to je aj tým že sám neviem aké vlasy chcem.... momentálne si ich nechávam voľne rásť, a potom čo s toho spravím ešte neviem
otcova frajerka ma kadernictvo takze vacsinou u nej, velmi dobra je... predtym v Poluse kadernictvo PIEROT, tiez som odchadzala odtial vzdy spokojna...
teraz si uz iba podstrihnut dake 1-2 cm davam kazde 2 mesiace, nic viac a ani uces uz dlhsiu dobu urcite menit nebudem chcem vlasy co najdlhsie,rovne, bez postupiek ako kedysi
Ja mám segru kaderníčku takže k nej,ale už s tím fakt seknem lebo som raz mala dlhé ,fakt dlhé vlasy a hovorím jej,že dva centimetre dolu a ona ma dala na paža....:´( frustrujúce
ja chodievam k nám do petržalky, do ovsišťa, tam som spokojná...ale na petržalskom korze je novšie kaderníctvo JOICO a počula som že je veľmi dobré samozrejme, drahšie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Strihám si vždy rovnako, čiže nemá velmi čo skaziť...
striham sa teda radsi sama
a potom pripadne mozem nadavat sama sebe ze som si to dosrala a nemusim sa rozculovat nad niekym inym
a s farbenim vlasov to iste ako so strihanim inak
teraz si uz iba podstrihnut dake 1-2 cm davam kazde 2 mesiace, nic viac a ani uces uz dlhsiu dobu urcite menit nebudem chcem vlasy co najdlhsie,rovne, bez postupiek ako kedysi