@sugy1 nestačilo normálne napísať, že sa ti taký štýl jednoducho nepáči? .. lebo je trápne podľa mňa vykrikovať, že ty určuješ, čo hudba je a čo nie je ..
@stylish Ja to hovorím z reálneho hľadiska čo sa deje v skutočnosti On si môže, ale neoblieka si čo chce. Pretože ho sponzoruje jedna značka + naňho hádžu veci o ktorých ani nevie čo znamenajú. Mne je úplne u riti ten človek. Reaguješ ako 14 ročná pubertiačka.
Kali.. the best a najradšej od neho? len v mobile mám cez 90 pesničiek . ťažko určiť... asi rasistická, bol raz jeden kráľ, sklamal som, nenávisť, pamätáš, kto by to bol povedal, úsmev a podobne.. veľmi veľa má pekných a toto na ňom uznávam že nemá potrebu urážať všetkých naokolo (príklad- Rytmus, aj keď nemám v podstate nič proti nemu) a nepoužíva milión vulgarizmov.. a už keď použije tak v kontexte ale v poslednom čase ma oslovili aj iní raperi... napr. Strapo- Dekel , taktiež Momo, Luger- celý album som si stiahla a tak no ale zas nepočúvam len čisto rap... nemám vyhradený štýl... napr. milujem aj Green Day a tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
asi jediná čo sa mi od neho páči
@20 @21
inak nepocuvam ho