Kam by si chcel/chcela ísť, len nevieš či také niečo niekde bude?
Tak napríklad ja by som chcel ísť na electro párty, kde by bolo strašne veľa mladých ľudí. Len neviem kde by som ju mohol zažiť. Alebo by som chcel ísť na letecký deň, len sa mi nechce hľadať kde bude a jeho cena. Chcel by som sa stertnúť s ľuďmi, Slovákm
@ouch v amerike kdesi máš normálne výšku riaditel bradaty etc. jak dumbledore sa snaží vyzerať, máýš tam 4 koleje, rovnako ako v rokforte a dostaneš diplom avšak zasmestnavatelia túto školu neberú ako porovnatelnú tým ostatným
Koncert U2 a tento rok (18.-28. august) ísť do Liverpoolu (ach)
A potom ešte iné veci, ale to sa ani neoplatí písať, lebo všetky sa už stali a nikdy sa nebudú opakovať. A aj keby som žila vtedy, kedy sa diali, aj tak by som sa tam nedostala.
Nikde (najlepšie na koniec sveta) kde by som bola len ja a veľmi veľký priestor ... a keby som si na niečo zmyslela ono by sa to tam zázračne objavilo ...
Ja by som chcela ísť na Kalifornský polostrov, učiť sa surfovať, zachraňovať morské korytnačky, pracovať v nejakom plážovom bare, mať maličký bytík a iba si užívať slnko a oceán.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
A potom ešte iné veci, ale to sa ani neoplatí písať, lebo všetky sa už stali a nikdy sa nebudú opakovať. A aj keby som žila vtedy, kedy sa diali, aj tak by som sa tam nedostala.
raz som bola, ale to bola inak zmyslana akcia. a hlavne rave uz nema tu silu, co mal na zaciatku 90. rokov
prípadne by som brala ak by existoval nejaký medzisvetový portál ktorý by ma preniesol do Stredozeme