Nudím sa a napadla ma takáto otázka. Tak idem podľa abecedy - začnem Afrikou. Dnes veľa ľudí chce cestovať a je to dosť v móde. Tak čo sa týka Afriky, určite by som chcela vidieť kus z nej, neviem, či ma to tam ťahá nejako špeciálne, asi nie ... a čo vy?
Cestovanie je pecká. Ale, najviac ma zaujali slováci, ktorí prešli na favoritke na pohorie Pamír. V lete, by som chcel znova niečo pochodiť tiež.
Ale, ak sa nudíš, pozri si www.dobrodruh.sk/FB: dobrodruh.sk
Afrika ma absolutne nelaka. Zil som sice v JAR a priroda je neskutocne pekna, ale ekonomicky to uz stoji za hovno. Cernosi to tam cele rozjebali. Samozrejme po tych rokoch apartheidu sa niet co divit.
Ja som mal moznost ist z prace na tyzden do Afriky do Kapskeho mesta .. doteraz si trieskam hlavu, ze som nesiel .. Afrika je pomerne bezpecna, je to ako vsade. Ked sa vyhne clovek miestam, ktore su problematicke. Aj v europe, azii ci amerike mate miesta kde sa nieco melie, bojuje ci rozklada. Takze tak. Ale dlho som premyslal nad tym, ze by som siel skrz afriku autom.
Z Afrických krajín by som navštívil Keňu a Madagaskar, a okrem toho by som si pozrel ešte Kubu,Čínu a nejaké ruské mesto,napríklad Moskvu alebo Petrohrad.
No ja bysom tak chcel cestovat do srbska noveho sadu kde som sa narodil inac do polska varsavy do madarska budapestu do talianska aj na nadherny krasny ostrov kde je nadherny ocean
Nemám rád horúčavy a tropické/subtropické podnebie, čiže nemám rád Afriku. Nechcel by som tam cestovať, ani zadarmo!
Radšej severná Európa (Island, Škótsko, Nórsko, Fínsko, Estónsko, Rusko - Petrohrad), alebo keď tak, stredná Ázia (Kazachstan, Tibet, Bhután). Ide sa?
. Inak ja by som chcel ist, ked budem mat stabilny biznis do brazilii alebo guyany.... Alebo co su tie polynezia melanezia mikronezia tam musi byt krasne ....
Afrika veľmi nie, iba ak nejaké savany kde by boli všetky tie zvieratá ako levy, zebry, žirafy, antilopy, gepardy, nosorožce, hrochy, leopardy,... to by som chcela vidieť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Ale, ak sa nudíš, pozri si www.dobrodruh.sk/FB: dobrodruh.sk
Pekný večer.
Radšej severná Európa (Island, Škótsko, Nórsko, Fínsko, Estónsko, Rusko - Petrohrad), alebo keď tak, stredná Ázia (Kazachstan, Tibet, Bhután). Ide sa?